Уилям

Свързани новини

19.04.2024 14:34

Уилям наруши мълчанието си за рака на Кейт

Видян 2627 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс, когато направи първата си публична поява след съобщението й за рак преди месец, съобщи Mirror.

Принцът на Уелс, 41, помогна при зареждането на храна и готвенето в кухнята на благотворителната организация за разпределяне на храна Surplus to Supper, в Сънбъри на Темза, Съри. Доброволецът Рейчъл Кандапа, 71, връчи две картички за бързо оздравяване на принца, адресирани до краля и Кейт. Уилям, който изглеждаше видимо развълнуван, каза: "Благодаря ви, много сте мили". Когато Рейчъл каза на престолонаследника да се грижи за Кейт, той постави лявата си ръка на рамото й и обеща "Аз ще го направя". Говорейки след това, Рейчъл от Сънбъри на Темза каза: „Казах му да се грижи за нея и той каза „Ще се грижа“.

„Бях вкъщи в 8.30 снощи и си помислих, че трябва да направя нещо, това е шанс да дам картичка директно на служителите на двореца. Не мислех, че ще мога да дам картите на Уилям. Казах „може ли да ти стисна ръката?“ Хареса ми, той беше много земен. Никога повече няма да си измия ръката.

„Той посочи храната и каза „това са обръчи за спагети“, а аз попитах „откъде знаеш за обръчи за спагети“, а той каза „Имам деца“.

Рейчъл също разкри текст, изписан вътре в колата, който гласеше: „Сърцата на нацията бяха разбити, когато много смело излязохте на глобалната сцена сами, за да говорите за вашите лични здравословни проблеми. Без никакви подстригвания или цъфтящи проблеми, вие дадохте шанс само няколко избрани думи, за да уверя всеки, който иска да слуша, че ще се борите с тази ужасна болест.

"Ваше кралско височество, Вие ще победите това с подкрепата на своя послушен и любящ съпруг, грижовни родители и много близки братя и сестри. Не е чудо не само Негово Величество Краля, но и целият свят се гордее с това, че се фокусирате върху това да сте здрави и защитете децата си през тези трудни времена. Не сте стъпили погрешно досега и не позволявайте на никого да каже, че цялата нация ще бъде зад вас."

Основана през 2017 г., Surplus to Supper доставя и разпределя средно по 10 тона храна на седмица в хранителни банки, училища, домове за възрастни, религиозни организации и младежки центрове. На благотворителната организация Уилям направи дарение от консумативи от кухнята си в Аделаида Котидж - щайга паста, картофи, консервирана супа.

При пристигането си в благотворителната организация, която е базирана в клуба по крикет Сънбъри, той каза на своите домакини „Луис обича“ крикета, докато им беше представен. Вътре принцът стана свидетел на доброволци, които сортираха екстри, включително сапуни, средства за миене на ръце и грим, и беше изненадан да види колагенов спрей с роза. Той каза на водещата Клер Хопкинс, оперативен директор на Surplus to Supper, че е изненадан „колко много изхвърляме“, тъй като е свидетел на повторното използване на всички екстри.

Принцът също помагаше в кухнята с главния готвач Марио Колфайт, който приготвяше болонезе, гювеч с колбаси и чили кон карне. Той навлече престилка и извика: „Тук мирише добре, Марио“, преди да му подадат огромен нож и да го помолят да нареже целина за тенджерата.

Кухнята готви "културно-подходяща" храна, доставена на семействата в района. Уилям се пошегува, че се притеснява да не си отреже пръстите. Той каза: "Това е най-големият нож, надявайте се на най-доброто" и добави: "Не искам да объркам обяда на всички. Надявам се, че не съм развалил обяда ви, но можете да ме вините."

Гледайки как доброволци опаковат храна за нуждаещите се, той каза: „Удивително е количеството храна и разнообразието.“ Говорейки за готварските си умения, той каза на доброволците: „Марио хвърли един поглед на кълцането ми и каза „давай“. Обикновено никога не ми се доверява нож, с който бих си отрязал пръста. Всички вършите фантастична работа и всичко тази храна кара корема ми да къркори."

След като се присъедини към доброволци от благотворителна организация за разпределяне на храна в доставка до местен младежки център. Принцът се качи в микробуса на Surplus to Supper, присъединявайки се към доброволците по тримилното пътуване до Hanworth Center Hub във Фелтам, западен Лондон.

При пристигането си, малко след 13:00 часа, принцът, облечен в оранжева благотворителна жилетка, изскочи и помогна да разтовари микробуса. Вдигайки щайга, пълна с банани, той попита: „Някъде конкретно?“ преди да я предаде на доброволец.

Той попита Сиобхан Донохю, главен изпълнителен директор на Perfectly Imperfect, как е влязла в контакт с екипа на Surplus to Supper и как е координирана работата им. Принцът попита за възрастовата граница на младите хора, които посещават центъра и как персоналът работи с местната общност.

Уилям също седна за разговор с трима младежи, които използват центъра, Ела Виани, Лив Коб и Мейзи Алън, като ги попита кои дейности им харесват. "Как сте всички днес?" каза Уилям, докато сядаше. "Малко нервни?" Едно от момичетата му каза, че помага в готвенето и обича да прави сладкиши.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

козирог

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво стабилни

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво