Уилям танцува в Белиз вчера

Свързани новини

23.03.2022 11:59

Уилям направи рядка забележка за принц Хари

Видян 1580 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принц Уилям е разказал за брат си принц Хари, докато е танцува с местни жители в Белиз по време на обиколката си из Карибите, съобщава mirror.co.uk.


Вчера Уилям и съпругата му Кейт посетиха село Хопкинс, където демонстрираха танцовите си движения с девет местни ученици от Културния център Гарифуна.


През последните години много се говори за разрива между Уилям и по-малкия му брат, като се твърди, че отношенията им са охладнели заради притесненията на Уилям от бързо развиващата се връзка на Хари с Меган Маркъл преди кралската им сватба през 2018 г.

 
 
Напрегнатият спор бързо се разрази - Хари заяви, че брат му е "хванат в капан" в кралската система по време на бомбастично интервю с Опра Уинфри, след като се отказа от поста си на висш кралски служител.
 
 
 Откакто напусна Обединеното кралство в началото на 2020 г. , Хари се е виждал с брат си само два пъти - на погребението на принц Филип и на откриването на статуя на покойната им майка принцеса Даяна.


А Уилям напоследък прави много малко коментари за брат си в публичното пространство.


Вчера обаче, по време на посещението си при Хопкинс, Уилям е бил попитан за предишното пътуване на Хари до Белиз през 2012 г. - когато също е показал танцовите си движения.

 
 
 
Синтия Елис-Топси, генерален посланик на нацията гарифуна, каза пред списание PEOPLE : "Казах на Уилям, че когато [брат му] принц Хари дойде в Белиз, той танцуваше и нямаше нужда от поощрение. Той е дива карта.


"Уилям се засмя и каза: "Хари не се притеснява".

 
 
Карибската обиколка на Уилям и Кейт продължава днес с посещение на зашеметяващите руини на древните маи в Каракол, дълбоко в сърцето на Белиз.
 
 
Те бяха разведени из обекта и имаха възможност да разгледат Каана, или небесния дворец, който остава най-високата структура, създадена от човека в Белиз.


По-късно кралската двойка ще прекара известно време с британски и белизски войници дълбоко в гората Чикибул.


Херцогът е посетил Белиз като тийнейджър през 2000 г. , когато според сведенията е изучавал техники за оцеляване в джунглата заедно с гвардейците от Уелс, които са били обучавани от звеното за подкрепа на обучението на британската армия в рамките на учението "Родна пътека".

 
  
Снимка:


Getty Images

 
 
 
 
 
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

стрелец