Свързани новини

06.08.2013 14:45

TV7 стартира Музикална академия тази есен

Видян 1678 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Музикална академия” е името на новия риалити формат в праймтайма на TV7, продуциран от Иван и Андрей. Музикалното шоу стартира тази есен и е авторски проект на продуцентите от „Междинна станция”. Всички участници в предаването ще се борят за голямата награда, която е 100 000 лева.


Основната идея на „Музикална академия” е сблъсъкът между миналото, настоящето и бъдещето на българската музика. В шоуто ще се състезават три групи изпълнители: музикални легенди, обичани от няколко поколения българи; най-актуалните звезди в момента, които непрекъснато пускат нови парчета и диктуват модата на нашата музикална сцена; и неизвестни таланти, които до този момент не са намерили шанс за изява. „Музикална академия” ще продължи три месеца. Всички участници ще живеят заедно под един покрив, където ще бъдат изолирани от външния свят. В академията те ще репетират и ще се подготвят за големите концерти, които ще изнасят всяка седмица. Сцената на шоуто ще е с обща площ от близо 1000 кв.м. и според продуцентите ще е най-грандиозната сцена на музикално предаване, правена в България.


Най-успешната продуцентска компания в България - Монте мюзик, застава зад проекта с екипа си от професионалисти, които ще се грижат за селекцията на песни и подготовката на участниците. Музикален продуцент на новия формат е Владимир Ампов-Графа. Ако „Музикална академия” бъде спечелена от някой от неизвестните таланти, той ще подпише договор с лейбъла и може да стане един от артистите му, заедно с Акага, Били Хлапето, ВенЗи, Дивна, Михаела Филева и Nickname.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

риби