Книга първа от еротичната поредица „Честнът Спрингс“

Свързани новини

27.11.2023 13:15

TikTok сензацията Честнът Спрингс вече и в България

Видян 1591 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Книга първа от еротичната поредица „Честнът Спрингс“, превърнала се в TikTok сензация излиза вече и на български с логото на Хермес. Правилата бяха прости: да си държи ръцете далеч от дъщерята на своя агент и да не се забърква в неприятности. Да бъде безупречен. Сега обаче е принуден да дели един покрив с нея. И едно легло. А правилата са създадени, за да бъдат нарушавани. Рет Итън е най-известният родео каубой в Канада и жените го обожават. Истинска суперзвезда. Или поне до съвсем скоро – преди да се забърка в грандиозен скандал, който заплашва да сложи преждевременен край на бляскавата му кариера.


Агентът му настоява да изчисти имиджа си, затова изпраща дъщеря си Самър, която да го следи неотлъчно до края на сезона. Рет не се нуждае от бавачка – още по-малко от секси такава, с прилепнали дънки и съблазнителна усмивка, която не може да си държи устата затворена. Чувствената уста, за която той не спира да мисли по цяла нощ. Рет обаче бързо осъзнава, че Самър няма да се окаже поредната лесна бройка в дългия му списък със завоевания. Тя сякаш вижда кой е той в действителност, отвъд маската на самоуверен и себичен негодник, и явно няма намерение да бяга. Напротив, приближава се все повече. Самър се опитва да не прекрачва границата, за да не пострада репутацията му допълнително. Както и нейното сърце, което не може да понесе още болка. Но Рет се зарича да го открадне, каквото и да му коства това.


Елси Силвър постига световен успех с поредицата „Честнът Спрингс“, която се превръща в TikTok сензация. В свободното си време обича да готви, дегустира екзотични храни, пътува и да прекарва време със семейството си сред природата. Признава, че напоследък е привърженик на ставането в пет сутринта, за да изпие първото си кафе на спокойствие и необезпокоявано да се потопи в света на думите.

Откога се занимаваш професионално с писане?

От около година, но преди това работех като копирайтър и редактор. Но нищо не може да се сравни с усещането да пишеш за самия себе си.

Защо избра точно този жанр – романтични четива с еротични елементи, защото е актуален ли?

Откакто се помня съм фен на жанра, буквално поглъщам по няколко книги на седмица. Съпругът ми се е осмелявал да предложи да пробвам друг жанр, но за мен това е изключено. И макар от доста време да нахвърлях идеи, които така и не придобиха завършен вид, накрая локдаунът с дете на пет години ме накара да се заема сериозно и „Безупречен“ видя бял свят.

Откъде черпиш вдъхновение?

От живота. Истории, които съм чула. От брака си, както и от предишните си връзки. Имам богато въображение и му позволявам да се развихри. Едно изречение, песен или образ са достатъчни, за да се вдъхновя. Наскоро се шегувах с една приятелка, че трябва да внимава какво казва пред мен, защото често се случва подсъзнателно да запазя нещо, което чуя, за бъдеща употреба.

Коя е любимата ти книга от поредицата „Честнът Спрингс“?

Обичам всяка една от книгите си, защото съм вложила частица от душата си, но ако все пак трябва да избера, то това е „Безсърдечен“, втората книга от серията. Откривам голяма част от себе си в Уила – дълго време се чудех с какво искам да се занимавам, работех като барманка, записах се в колеж, но не можех да открия призванието си до момента, в който не започнах да пиша. „Безупречен“ също ми е сред любимите, защото се забавлявах страшно много, докато я пишех, а и тя постави началото на най-успешната ми поредица. И колкото и нескромно да звучи, смятам, че книгата е страхотна и ще накара читателите да се потопят в света на фантазиите и да забравят за напрегнатото си ежедневие.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.