Джони Деп отново застана на свидетелската скамейка в сряда, за да продължи да дава показания за това как се е влошила връзката му с бившата му съпруга Амбър Хърд
01/02

Свързани новини

21.04.2022 11:14

Тя казваше: не мога да живея без теб, ще умра: Джони Деп за Амбър Хърд

Видян 2409 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Джони Деп отново застана на свидетелската скамейка в сряда, за да продължи да дава показания за това как се е влошила връзката му с бившата му съпруга Амбър Хърд.




58-годишният мъж заяви пред журито по време на делото за клевета на стойност 100 млн. долара, че е останал с Хърд въпреки предполагаемото насилие, защото се е страхувал, че тя ще направи опит за самоубийство, както майка му, когато баща му я напуснал.




"Не исках да разбивам сърцето ѝ", казва Деп в сряда. "Когато баща ми напусна, майка ми - първият опит за самоубийство, който се появи в главата ми - беше пряк резултат от напускането на баща ми".


 


"Мис Хърд на няколко пъти е говорила за самоубийство, така че това също става фактор. Това също е нещо, което винаги живее в задната част на мозъка ви и от което се страхувате.




"Много пъти, когато се опитвах да си тръгна, тя ме спираше пред асансьора заедно с охранителите и плачеше, крещейки: "Не мога да живея без теб, ще умра".




"Имаше няколко случая, когато избягах, а пет минути по-късно тя пристигаше в дома ми в Западен Холивуд по нощница и крещеше на паркинга пред дома ми, крещейки до небесата, а беше четири сутринта. Беше нелепо. Беше извън контрол".


 


 


"Амбър Хърд, която познавах през първата година и половина, не беше тази противничка, не беше моето момиче. Тя се беше превърнала в мой противник и всичко, което правех, просто не й пасваше, тя не го приемаше.




Той разказва за техните караници, които според него са били жестоки.




"Ако продължавах да се опитвам да представям моята версия или моята страна на историята, когато към теб се подхожда с такъв гняв и омраза. Изглеждаше като чиста омраза към мен. Ако останех да споря, бях сигурен, че щеше да се стигне до насилие, а често се случваше.




"Мис Хърд в своето разочарование, ярост и гняв щеше да нанесе удар. Можеше да започне с шамар, с бутане, с хвърляне на дистанционното на телевизора в главата ми, с хвърляне на чаша вино в лицето ми, но в крайна сметка това беше просто постоянно.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог