Свързани новини

21.01.2009 12:10

Цецо Елвиса и Даниела Златанова заснеха ново видео

Видян 2491 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Готово е видеото към най - новото парче на Цецо Елвиса и Даниела - "I'm lost without you" . Парчето беше записано в най-голямото студио във Финландия -"Poptori".Текстът е на звездата от "2-4 Family " Майк Джонсън.Музиката и аранжиментът са на JuraTon. Клипът беше заснет от хитовия режисьор Васко Стефанов.


В момента се подготвя и видео към  българската версия на парчето,озаглавена "Пристрастени",по текст на Мариела Нейкова-съпруга на Цецо Елвиса,която освен,че е автор на повечето текстове на Цецо, ще издаде до края на февруари и дебютната си стихосбирка "Ангелизация".
След като миналата година  талатливата Даниела Златанова реализира в студиото-"Poptori" дуетно парче с най-голямата финландска звезда-Danny,продуцентите на певеца,работещи с едни от най-големите световни лейбъли,останали възхитени от гласа и чара на нашата певица.След като чули и новите съвместни проекти на L-Vis и Daniela,финландците не се поколебали да поканят българските изпълнители да запишат парче в тяхното студио.Песента е в мелодичния хитов стил на легендите "ABBA". Първият съвместен проект на L-Vis и Daniela -"Wild Cat Lady", продължава успешно своята международна авантюра,след като попадна в траклиста на хитовата денс компилация “Everyboy Dance Now vol. 3”,разпространявана в цяла Европа,наред с хитове на изпълнители като Бени Бенаси, Алекс Гаудино и др.    
I 'm Lost Without you" е третият сингъл на Цецо и Даниела,след като двамата артисти подписаха договор с най-големия независим лейбъл "ToCo International", чрез който парчетата им попадат в каталозите на най-големите лейбъли в над 60 държави от Европа,Азия,Северна Америка и Австралия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

козирог