Свързани новини

14.12.2013 14:25

Тайгър Уудс пристига в България

Видян 1251 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първата дама в ските Линдзи Вон сензационно може да доведе на турнир по голф край Банско догодина гаджето си Тайгър Уудс. Това съобщава седмичникът „Банско Утре“.


Вестникът се позовава на информация от „Пирин Голф & Кънтри Клуб“, който възнамерява да покани на състезание победителите от 4-те Световни купи по ски под Тодорка. Именно ексклузивният комплекс подари апартаменти на Линдзи, която направи златен дубъл на Супер Г в Банско през 2009-а и 2012-а г., Кристоф Инерхофер, който спечели Суперкомбинацията на Бъндеришка поляна през 2011 г., Марио Мат, взел слалома през същата година, и на носителя на Големия кристален глобус в последните 2 сезона Марсел Хиршер, триумфирал в Гигантския слалом и слалома през 2012 г. При това положение изглежда повече от логично Линдзи да доведе Тайгър като ВИП на турнира.


Идеята за първия у нас голф & ски шампионат се родила още миналата година и принадлежи на тогавашния посланик на Словакия Карол Мистрик, уточнява „Банско Утре“. Дипломатът си замина от България това лято с дузина трофеи, извоювани на моравата и пистите именно в полите на Пирин. В момента Линдзи, която е олимпийска и 2-кратна световна шампионка, както и 4-кратна носителка на Големия кристален глобус, съпровожда на всеки голям турнир Тайгър Уудс, с когото официализираха връзката си по американски тази пролет.


Преди това 29-годишната шармантна блондинка от Минесота се раздели със съпруга си Томас Вон (бивш скиор). Уудс пък шумно се разведе с шведския модел Елин Нордегрен заради маратона си от изневери през 2010 г. 37-годишният ас от Калифорния е един от най-великите играчи в историята на голфа за всички времена и към днешна дата е най-богатият спортист в света със състояние от почти 1 млрд. долара. Към днешна дата Линдзи и Тайгър са най-звездната двойка в света на спорта.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.