Най-влиятелният дизайнер на коси в света, с близо 20 милиона последователи в социалните мрежи, пристига в Пловдив в края на септември

Свързани новини

21.09.2023 13:32

Световноизвестният дизайнер на коси Мунир идва в Пловдив

Видян 1563 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-влиятелният дизайнер на коси в света, с близо 20 милиона последователи в социалните мрежи, пристига в Пловдив в края на септември. В последния ден на месеца Мунир ще проведе знаменития си „School Master Class“ за първи път в България. Това е и първото му от общо две индикативни събития, които „Кръстникът на дизайна на косите“ ще реализира през тази година. България е единственият европейски домакин на едно от най-очакваните събития в света на фризьорството.


През октомври второто и последно за годината издание на „School Master Class“ ще се проведе в Маями.  Интересът към целодневния мастърклас в света на дизайнерите на коси е огромен, но не по-малко е и вълнението сред моделите.


Мунир е известен не само с грандиозното си шоу, а и с факта, че моделите, които представят изящните му шедьоври са в пъти повече от стандартно ревю на прически.  Организаторите на събитието от Christian Of Roma избират Епископската базилика на Филипопол за провеждане на кастинга за модели, водени от философията да представят България, красотата на природата ни и историческата стойност на Пловдив пред света. Епископската базилика на Филипопол е античният предшественик на днешния Пловдив. Открита при разкопките монета на император Лициний (308-324) дава основание на хипотезата, че базиликата е сред първите, построени в Римската империя след легализирането на християнството през 313 г.


Базиликата е широка 36 м, дълга над 90 м и е с впечатляваща архитектура - централен и два странични кораба, апсида, нартекс (преддверие) и атриум (открит двор) с колонади. В централния кораб се издигал украсен с мрамор презвитериум (платформа за епископа и духовенството). Вътрешността й била украсена с колони с капители с християнски символи, стенописи и пищни мозаечни подове. Мозайките са и най-добре запазената част от сградата. Историята на мястото обхваща поне 12 века. Базиликата е построена върху развалините на антична сграда, вероятно от I в.сл.Хр.


След изоставянето на църквата, през Х-ХII в. на мястото се появява голям християнски некропол с гробищна църква, украсена с изящни стенописи. Епископската базилика на античния Филипопол заема централно място и в съвременен Пловдив. Създадена в града под тепетата преди 30 години, една от фундаменталните ценности на Cristian Of Roma е с дейността си да допринася за общността, а инициативата е само част от програмата, която водещата компания в индустрията на красотата включва в календара си по повод годишншната от основаването си. Стотици дизайнери на коси от 11 страни се очаква да пристигнат в Пловдив на 30-и септември в палата 6 на Пловдивски панаир. Освен, че ще се потопят в магията на най-стария град в Европа, те ще се включат и в едно вълнуващо пътешествие в света на познанието, в което Мунир ще демонстрира три пълни трансформации и три приложения на тонер на живо. С растящата си популярност и все по-голям брой последователи в социалните медии, Мунир се превръща в истинска сензация в света на красотата, която си съперничи с топ-имената на Холивуд.


Той активно споделя своите умения и знания в областта на фризьорството, провеждайки обучения и семинари в различни държави, като предава своите тайни и техники на други фризьори, които също искат да достигнат върховите нива на професионализъм. Неговите визии се появяват на кориците на много модни списания. Със своя харизматичен стил и амбициозен дух Мунир продължава да вдъхновява милиони хора по света и да променя лицето на индустрията на красотата. Всеки, който е имал възможността да бъде обслужен от Мунир или да посети неговите обучения, не може да не се впечатли от неговата страст, харизма и преданост към професията, както и от таланта му да превръща косата на клиентите си в произведения на изкуството.


Мунир продължава да разширява своето влияние и да бъде вдъхновение за млади фризьори и стилисти, които желаят да проследят пътя на успеха в света на красотата и модата. Неговата история и успех окуражават хора по целия свят да следват своите мечти и да постигат големи върхове в сферата, към която се стремят. Мунир е определян като трендсетър, който разширява хоризонтите на индустрията.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв