Bruce Blanchard

Свързани новини

14.12.2023 15:44

Световен диджей и холивудска каскадьорка в Бедрум за Нова година

Видян 861 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новогодишната нощ може да се превърне в едно наистина „премиум“ изживяване. Традиционно най-стилните и разточителни партита на 31-ви декември се случват в Bedroom Premium Club. Тази година няма да бъде изключение!

Ексклузивно от клуба разкриват и детайли около събитието, което ще се реализира от креативния екип на Алекс Драгова. Това е момичето, което изпълнява сложни каскади във всички холивудски продукции, които се снимат у нас, а в останалото време танцува до звезди като 50 CENT.

Знаменателното парти ще започне още в 22:00 часа на 31-ви декември и в него ще вземат участие над 15 артисти, като пет от тях ще бъдат зад DJ пулта. За първи път в България пристига и DJ Bruce Blanchard. Международен талант, който вплита в едно музика и танц. Режисьор, хореограф и танцьор, днес той обикаля целия свят, за да забавлява хората с музиката си. Когато не е зад DJ пулта, той е жури на „Белгия търси талант“ или преподава в Broadway Dance Center в Ню Йорк.

Това обаче е само прелюдия към истинската кулминация на вечерта, а именно богата програма от артисти, танцьори и аниматори, която сама по себе си е несравнима по пищност и ексцентричност. Те ще пренесат гостите в един нереален свят от фантазия и лукс, екстравагантност и оригиналност, подчинени на една космическа тема – CHROME. Прецизен микс от най-емблематичните House, Pop, Disco, Retro и R&B  хитове през последните години, както и авторски ремикси, са само част от изненадите подготвени за вечерта. В шоуто ще участват DJ Gorro, Dopamine, Nerone, MC Dave Miles, както и Симона и Бояна, които печелят първо място на Световното състезание по POLE DANCE за двойки.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

В днешния последен априлски ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. В днешния последен априлски ден и в навечерието на