Свързани новини

03.09.2013 12:09

Свекървата на Кейт Мидълтън се усъмни в бащинството на Джордж, иска ДНК-тест

Видян 1859 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Британското кралско семейство се тресе от нов скандал. Виновница за него е втората съпруга на принц Чарлз - Камила Паркър-Боулс, която се усъмни в това, че нейният доведен син Уилям е истинският баща на новородения принц Джордж. Работата е там, че Камила Паркър-Боулс настоява младата майка Кейт да направи ДНК-тест. Жената иска да бъде на 100% сигурна, че принц Уилям е истинският татко на новородения Джордж, пише „Стар хит“.


По този начин Камила иска да очерни репутацията на изключително популярната във Великобритания, а и по света, Кейт. Според слуховете, Паркър-Боулс се е решила на стъпката, защото Мидълтън не й дава да вижда бебето.


Освен това, още преди появата на Джордж, Камила се опита да внуши на херцогинята на Кеймбридж, че щом дари Уилям с наследник, той веднага ще си намери любовница. Незнайно защо Паркър-Боулс по никакъв начин не може да се примири с факта, че Уилям и Кейт са истински щастливи.


Скоро в ефира на Си Ен Ен трябва да бъде излъчен документалният филм „Принц Уилям: Нов баща, нова надежда“, в който херцогът на Кеймбридж ще разкаже за новата си роля на баща, за новороденото и промените в живота си.


В мрежата вече се появиха два малки откъса от лентата. В един от тях радостният татко съобщава, че в момента за него са единствено важни синът му, съпругата му и кучето му. Затова всичките опити на Камила да скара съпрузите със сигурност ще претърпят категоричен провал, допълва „Стар хит“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

рак