Свързани новини

08.12.2011 14:28

Стоичков: Плаша се само от себе си

Видян 1504 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Легендата на българския футбол Христо Стоичков заяви, че през живота си се е плашил единствено от самия себе си, пише Всеки ден. “Дали ще играя добре, или зле, тъй като аз вярвах сляпо на моите колеги и затова стигнахме там, докъдето стигнахме”, каза Камата, който бе гост на автомобилното “Шоу на шампионите” в зала “Арена Армеец”. Стоичков се качи в колата на своя добър приятел Илия Царски.


Камата коментира в типичен стил и наградата на премиера Бойко Борисов, който спечели гласуването на феновете за “Футболист на годината”. “Всеки има право да си дава мнението. Радвам се, че имаме такъв министър-председател, който помага не само на футбола, но и на всички видове спортове. Вижте каква зала направи човекът, с помощта на всички. Имам уверението, че за новия Национален стадион почти всичко върви в много бързо темпо. За Пловдив вече съм дал всичко като информация, така че да се оправят.


Новият кмет г-н Тотев ще направи всичко възможно всички докумуенти да бъдат изрядни. Както тук в София всичко може да бъде изрядно, нека и там всичко да е изрядно… Няма никакви проблеми, мисля, че по най-бързия начин всички документи ще бъдат изрядни. Ще има конферентни зали, кина, детски градини… но нека не избързваме – когато всички документи станат изрядни, ще дам една пресконференция. Вярвам, че всичко ще бъде наред”, каза Стоичков пред “Спортал”.


Футболната легенда потвърди за раздялата си с Ростов. “Договорът ми беше до 1 декември. Сега съм на лов и риболов, малко почивка преди Нова година, защото ми беше много тежко тази година. Бях съветник на президента, на спортния директор на Ростов, нещата не бяха много добре, но успяхме през тези 4-5 месеца, в които бях там, да помогнем на хората. Искам да благодаря на всички футболисти, че намериха сили и вяра, че могат да излязат от тази ситуация. Просто исках да видя как ще потръгнат нещата в тези 4-5 месеца, занапред предстоят много неща, така че не изключвам нищо в бъдеще”, каза още Стоичков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

близнаци