Свързани новини

05.12.2008 10:41

Steve Angello в Ялта клуб

Видян 2177 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като в рамките на второто издание на THE MASTERS OF SOUND през YALTA CLUB минаха най-важните имена на елекронната сцена през последните години, летвата за остатъка от сезона е вдигната високо, затова специален гост на 5 декември (петък) е не друг, а лидерът на SWEDISH HOUSE MAFIA – STEVE ANGELLO. След легендарното си парти на SOLAR това лято заедно с SWEDISH HOUSE MAFIA, STEVE ANGELLO е най-чаканият ди-джей за този сезон като феновете сами бяха издирили датата за предстоящото му гостуване, много преди офиациалното й обявяване. Освен, че е основателят на SWEDISH HOUSE MAFIA, STEVE ANGELLO е и идейния баща на безспорния хит „Tell Me Why” на съмвестния му проект с Axwell – Supermode като освен това е автор на ремикси за Justin Timberlake, Moby и Royksopp. 


STEVE ANGELLO е по произход наполовина грък като до тийнейджърските си години живял в Атина. Баща му, обаче, бил замесен в подземния свят на града и когато бил убит, майка му, заедно с малкия STEVE ANGELO се преместила обратно в Стокхолм. Там той започнал да се занимава с ди-джействане като преди хаус музиката имал увлечение по хип-хопа и диското, което се усеща като влияние в музиката му и сега. Заедно с най-добрия си приятел SEBASTIAN INGROSSO двамата основават най-успешното хаус студио в историята на Швеция и за първи път поставят Стокхолм на парти картата на света.


Сега, след най-заетата си година дотук, STEVE ANGELO пристига в София със специално подготвен за YALTA CLUB сет и безкрайно много енергия за истинско SWEDISH HOUSE MAFIA парти.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби