Една телевизионна звезда ще заблести в домовете на любителите на първокласно съдържание тази есен

Свързани новини

08.09.2023 10:53

STAR Channel пристига в България от 1 октомври

Видян 2102 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Една телевизионна звезда ще заблести в домовете на любителите на първокласно съдържание тази есен. Както бе обявено по-рано тази година от The Walt Disney Company България, FOX става STAR Channel, а новото име и поразителна визуална идентичност на емблематичния телевизионен канал ще озарят малкия екран от 1 октомври.


STAR Channel ще остане мястото за дръзко забавление, чиято мисия е да предлага на феновете най-добрите екшън, драма и комедийни сериали от водещите студиа. Зрителите ще могат да се насладят на историите, които познават и обичат, със заглавия като „Семейство Симпсън“, „Касъл“ и „Кости“, както и на изключително вълнуващи премиери за канала като хитовия комедиен сериал „Убийства в сградата“ с участието на Стив Мартин, Мартин Шорт и Селена Гомес, приключенската екшън поредица „Истински лъжи“, модерен прочит на филма със същото заглавие, и полицейската драма „Внимание: Отдел „Издирване“, както и много други.


От октомври ни очакват и пет поредни недели, изпълнени със супергеройски приключения, с Марвел киновечери по STAR Channel. Съзвездието от развлекателни канали в портфолиото на The Walt Disney Company в България е допълнено от STAR Life и STAR Crime. STAR Life ще продължава да предлага на зрителите свежо развлекателно съдържание и да бъде техният прозорец към най-актуалните романтични, драматични и драматично-комедийни заглавия.


Заедно с промяната в облика си каналът ще донесе на феновете и порой от звезди с премиерни сериали като „Гаслит“ с участието на Джулия Робъртс и Шон Пен и „Малки пожари навсякъде“ с Кери Уошингтън и Рийз Уидърспун в главните роли. Зрителите ще имат възможността да прекарат часове и с любими персонажи като дамите от Уистерия Лейн, добре познати от емблематичната за канала поредица „Отчаяни съпруги“, както и професионалистите от „Анатомията на Грей“.


STAR Crime ще остане верен на традицията да заинтригува любителите на заплетените разследвания със своята програма, изпълнена с остроумно и висококласно криминално съдържание. Заедно с ребранда на канала ни очакват и премиерите на поредици като „Уил Трент“ и „Убийства отвъд рая“. Зрителите ще открият тези и още заглавия от любимото си развлекателно съдържание по STAR Channel, STAR Life и STAR Crime от октомври, на същите позиции в електронния програмен гид (EPG) на каналите.


Искате да разберете какво още ви очаква по STAR Channel, STAR Life и STAR Crime? Настанете се удобно, отдъхнете си и не сменяйте канала!

снимка: disney



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева