Немската актриса с корейски корени Аделин Рудолф, известна с ролята си в екшън сериала на Нетфликс  Заразно зло, пристига у нас за снимките на новия Хелбой

Свързани новини

03.04.2023 10:52

Снимат Хелбой 2 в София

Видян 1351 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Немската актриса с корейски корени Аделин Рудолф, известна с ролята си в екшън сериала на Нетфликс  Заразно зло, пристига у нас за снимките на новия Хелбой. Работата на терен предстои да стартира този месец, а на родна земя заедно с красавицата ще пристигне и колегата й Джак Кеси, който вече е снимал в студията на Ню Бояна във филма Аванпостът, където си партнира с Орландо Блум и Скот Истууд. Героинята на Рудолф носи името Боби Джу Сонг, съобщава Телеграф. В новия Хелбой участие ще запише и актьорът Джеферсън Уайт, който ще се превъплъти в ролята на Том Ферел. Джак Кеси пък ще бъде в образа на Хелбой.


Режисьор на новата лента ще е Брайън Тейлър, чийто най-популярен филм до момента е Огън в кръвта с Джейсън Стейтъм. Сюжетът се фокусира върху по-ранните дни на героя и се развива, когато Хелбой и агент новобранец от Бюро за паранормални изследвания и отбрана са блокирани в селските райони на Апалачите през 50-те години.


 



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес може да се наложи да вземете трудно решение

Днес може да се наложи да вземете трудно решение