16.07.2010 15:58

Служебно БМВ за любовницата на Дянков

Видян 5746 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Любимата на финансовия министър Симеон Дянков – хубавата Ирина Велкова, кара държавно БМВ, въпреки заклинанията за ИКОНОМИИ от служебни автомобили в кабинета. Мацката живее и в държавно жилище, писа сензационно авторитетният сайт Bulgaria-news.bg.


Адреналинката, както във финансовото министерство наричат Ирина Велкова, е неизменно до верния си шеф. Тя го придружава в командировки в чужбина, без да има право на това. Беше с него и за срещата на гимназиалния му випуск в Ловеч.


Симеон Дянков и Ирина Велкова бяха заедно и на 13 юли, когато вицепремиерът навърши 40 години. Скромни сметки показват, че данъкоплатецът се е бръкнал с  2 и половина средни работни заплати за страната, за да осигури на финансовия министър приятно прекарване на рождения му ден с любимата: самолетен билет София-Брюксел-София струва 627 лева, като се прибавят 2 нощувки по 150 евро и дневни за кратката тридневна ваканция по 35 евро, общата сметка прави към 1437 лева.


Ирина Велкова е недипломирана студентка по право, активистка на софийския ГЕРБ. По щат тя се води административен сътрудник на вицепремиера Симеон Дянков и би трябвало да работи в сградата на Министерски съвет. Но се разполага в стаята на "началник кабинета на финансовия министър". Ирина Велкова е недипломирана студентка по право, активистка на софийския ГЕРБ.


Защо се търпи всичко това?


Симеон Дянков е бил "калесан"във Вашингтон  за финансов министър от банкерката Цветелина Бориславова и нейния близък съратник Иво Прокопиев, издател на вестниците Капитал и Дневник.


От тяхната "квота" на Цветелина Бориславова са и министрите Трайчо Трайков и Росен Плевнелиев, когото кой знае защо никой не пита за нагъването и липсата на Акт 15 на новия участък от Околовръстното шосе на София.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху изграждането на силни

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху