Свързани новини

10.02.2021 11:47

Сюрприз по Чудомир с премиера в Младежкия

Видян 728 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С много вдъхновение, танцова стъпка, незабравими песни и обещание за много смях, Младежки театър „Николай Бинев“ съобщава за бъдещата премиера на спектакъла „Сюрприз“ по текстове на изключителния български писател, хуморист, художник и краевед Чудомир.  


Премиерата на спектакъла ще бъде на 10-и и 20-и февруари, 2021 г., а следващите представления, които ви очакват в нашата програма ще се състоят на 25-и февруари, 16-и и 27-и март. Сценичният вариант и режисурата на спектакъла са дело на Емил Бонев. Над сценографията на спектакъла „Сюрприз“ работи Елена Иванова, а за хореографията и актьорските умения в танците се е погрижила Анна Пампулова.   


Актьорският състав на спектакъла „Сюрприз“ гарантира много забавление, добро настроение и сериозни количества искрен смях, тъй като „всеки ден без смях е изгубен ден“. За Вашето приятно и весело прекарване в нашия уютен салон ще се погрижат Николай Урумов, Ярослава Павлова, Зорница Маринкова и акордеонистът Ивайло Флоров, който ще съпровожда актьорите през пиесата със своя акордеон в продължение на целия спектакъл, свирейки някои от най-красивите, известни и незабравими мелодии от първите десетилетия на миналия век. „Сюрприз“ е спектакъл, който ще ни отведе в София през далечната 1934-а година, когато трудностите не са били по-малко, „всеки е имал грижи в живота – едни големи, друг пък малки, всеки е в беда“, но духът на хората им е позволявал да преминават през тях с повече усмивки, повече танци, повече смях, повече шеги и такт. Както пее великият български певец и изпълнител на шлагери от това време Алберт Пинкас „...Я си гледай кефа, я си гледай кефа, и за нас ще дойдат други времена...“. Младежки театър „Николай Бинев“ подчертава, че гарантира, че всички спектакли в театъра се провеждат при спазването на всички противоепидемиологични изисквания, включително намален капацитет на салона /30%/, продажба на билети през едно място, редовна дезинфекция и осигуряване на дезинфектант за всички зрители.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак