Синди Крауфорд започва всеки ден с джакузи. След десет минути самоанализ в хидромасажната вана тя пие зелен чай.

Свързани новини

09.01.2023 11:42

Синди Крауфорд: Супермоделите и аз бяхме като момчешка група от 90-те

Видян 2531 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Синди Крауфорд започва всеки ден с джакузи. След десет минути самоанализ в хидромасажната вана тя пие зелен чай. Към 8 ч. сутринта тя е във фитнеса. В 10 ч. сутринта моделът се обажда по телефона в дома си в Малибу и навигира по различните пътища на бизнеса си. Последната нишка я отвежда в Лондон - не за изложенията, а за вечеря с партньорите на Silestone by Cosentino, лидера в производството на кварцови плотове, чието лице Крауфорд е от три години. Кампанията "Tops on Tops" отбелязва двама водещи играчи в своите области.


Рано Крофорд взема решение да използва моделството като трамплин, за да си изгради име извън модата и да се занимава със собствени проекти. "Сега всички си сътрудничат и създават свои собствени линии, но през 80-те години нямаше кого да следвам", казва Крофорд пред Vogue по време на разговор, в който интересите ѝ към модата и интериора се обединяват. "Моделите се сменяха на всеки пет години, така че предположих, че на 25 години ще трябва да се върна в училище. Ето ме на 53 години! Представям различни марки, което е подходящо, но всеки път, когато ме снимат, за мен това е моделство. "



Първата "малка крачка" в бизнеса идва още в началото, когато Крофорд не се "разбира" с продуцентите на Sports Illustrated. Тя заснема собствен календар и предоставя част от приходите за благотворителност. Следва видеоклип с упражнения за поколението, което не е имало в живота си фигурата на Джейн Фонда - "Никога не съм била модел, който може да яде само пържени картофи и чийзбургери" - и тя ще продължи да се занимава с козметика и мебели. "Отне ми известно време да се доверя на инстинктите си", казва тя. "Но никой не знае повече от мен за Синди Крауфорд. Аз съм световният експерт и затова имам последната дума по този въпрос на заседание на борда. "


Откакто децата ѝ Кая - звездата от октомврийската корица на Vogue - и Пресли Гербер започнаха да се развиват успешно като модели, Крауфорд се върна в индустрията. "Чувствам, че сега съм най-известна с това, че родих Кая", смее се тя, преди да разкаже как се е променила индустрията, след като нейната звезда е изгряла на възрастта на дъщеря ѝ. "Идвам от свят, в който правиш 100 снимки и избираш най-добрата, която да покажеш на всички", обяснява Крофорд. "Сега изображенията се публикуват по-бързо, не са толкова подредени. Мисля, че това е интересно, но все още се опитвам да разбера как искам да работи за моята марка. " Признава, че социалните медии едновременно са я уплашили и вдъхновили.


Точно както Инстаграм даде старт на кариерата на звездите от поколението Z, които са колеги на нейното собствено поколение, Крауфорд вярва, че кабелната телевизия е помогнала за нейната собствена видимост в края на 80-те и началото на 90-те години. "Преди Кристи, Линда, Наоми, Клаудия, Кейт, Татяна Патиц и мен моделите не бяха добре познати", започва да си спомня за разцвета на супермоделите. "Сякаш бяхме нова момчешка група - всички бяхме различни, но изглеждахме добре заедно. "


"В модата всичко беше свързано с бляскави раменни подплънки, високи токчета и силни жени", продължава тя. "Ние не изглеждахме като жертви, а като овластени. Наистина мисля, че и ние се чувствахме така. " Не модните подиуми липсват най-много на Крауфорд - тя признава, че никога не е обичала да се разхожда по модните подиуми - а работата зад кулисите. "Беше като сънливо парти", усмихва се тя. "Всички бяхме уморени и малко изнервени, но се създадоха истински приятелства. " Десетилетия по-късно тя предава работната си етика и грижа на моделите, които са я наследили, включително и на Кая.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв