Свързани новини

15.10.2013 13:22

ШМЕНТИ КАПЕЛИ: ЛЕГЕНДАТА ПОКАНИ МЕДИИ, ЕКИП И ФЕНОВЕ НА БАНКЕТ

Видян 1575 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На класически банкет в Ракия бар Ракета Владислав Карамфилов-Въргала представи дългоочаквания си проект - най-новият сериал в българския ефир Шменти Капели: Легендата, който стартира в ефира на TV7 тази събота, 19 октомври, 21:00. Медии, фенове, актьорски състав и екипът на сериала изгледаха трейлър на първи епизод на ужасяващо смешната сатира за тарикатите и балъците в българската действителност. На премиерата присъстваха звездите от сериала Филип Трифонов, Иван Матев, Ася Йовчева, Латинка Петрова, Емил Емилов, Йордан Данчев и много други. В лентата, като другаря Прашо, участва и небезизвестният Радо Прашката, който демонстративно изгори пред гостите своята емблематична прашка, отбелязвайки старта на нов етап в живота си.


„От няколко месеца тези повече от 100 човека, с които влагаме цялото си време и любов към работата, са моето ново семейство. Да ви призная честно, работим в такава хармония и синхрон, че не ми се връща в истинския живот“, развълнуван сподели Владислав Карамфилов.


Автор, продуцент и идеен двигател на Шменти Капели: Легендата е Владислав Карамфилов-Въргала. В сериала участват Йосиф Сърчаджиев, Филип Трифонов, Иван Матев, Ася Йовчева, Латинка Петрова, Емил Емилов, Стефан Попов, Валентин Гошев, Йордан Данчев и мн. др. Поредицата е от 12 епизода с продължителност един час, като пилотният Епизод 1 е с продължителност час и половина. Главен оператор е Димитър Скобелев. Художник на продукцията е Ангел Манов, а костюмограф – Ани Владимирова.


Развит върху основата на хитовия филм Операция Шменти Капели, сериалът започва своето действие в началото на 40те години на миналия век и с много смях ще премине през царска, социалистическа и съвременна България, в които зрителят ще припознае много от „строителите“ на съвременна България (като другаря Тодор Живков) и характеристиките на българската самоличност.


Около героите се вихрят афери за милиони, а идеология, народопсихология и ежедневна мотивация се определят от отговора на най-важния въпрос - къде са парите! Социални, криминални и семейни взаимоотношения изграждат картината на една абсурдна, неспасяема и смешна до сълзи държава. Ансамбълът от герои разкрива различни пластове от българското общество – от мраморните кабинети на управляващите до борещите се за ежедневно оцеляване неудачници, през по-екзотични екземпляри като певец с автомат, електротехник с говорен дефект и съдия-изпълнител с грешен адрес.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

телец