Церемонията в Лос Анджелис трябваше да се състои още през есента, но бе отложена заради стачката на сценаристите в Холивуд.

Свързани новини

16.01.2024 10:50

Сериалът Наследници и Мечката са големите победители на наградите Еми

Видян 1174 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сериалите "Наследници" и "Мечката" са големите победители на церемонията по връчването на наградите "Еми" с по шест отличия. "Наследници" получи престижния приз за най-добра драма. Това е третата по рода си награда "Еми" за сериала след 2020 и 2022 г. Четвъртият, последен сезон на "Наследници" е спечелил общо шест приза.

"Мечката" получи "Еми" за най-добър комедиен сериал плюс в още пет категории. Наградата за най-добър лимитиран сериал отиде при "Говеждо".

С "Еми" за най-добър актьор и актриса в драматичен сериал бяха удостоени Кийран Кълкин и Сара Снук заради ролите си в "Наследници". Наградата за най-добър актьор в комедиен сериал отиде при Джеръми Алън Уайт за превъплъщението му в "Мечката".

При жените с отличието бе удостоена Куинта Брансън за "Начално училище "Абът". Победителите се избират от около 20 хиляди членове на американската Академия за телевизионни изкуства и науки.

Церемонията в Лос Анджелис трябваше да се състои още през есента, но бе отложена заради стачката на сценаристите в Холивуд.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

козирог