SkyShowtime обяви днес, че дългоочакваният втори сезон на хитовия сериал HALO

Свързани новини

19.12.2023 12:12

Сериалът Halo се завръща с втори сезон

Видян 1054 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

SkyShowtime обяви днес, че дългоочакваният втори сезон на хитовия сериал HALO ще се появи на платформата през февруари 2024 г. Епизоди 1-2 ще могат да се гледат ексклузивно в SkyShowtime от 9 февруари, а останалите епизоди ще се излъчват всяка седмица след това.


Във втория сезон Master Chief Джон-117 повежда екипа си от елитни спартанци срещу извънземната заплаха, известна като Заветът. След шокиращо събитие на безлюдна планета Джон не може да се отърси от усещането, че войната му е на път да се промени, и рискува всичко, за да докаже това, в което никой друг не иска да повярва - че Заветът се готви да атакува най-голямата крепост на човечеството.


Когато галактиката е на ръба, Джон се отправя на пътешествие, за да открие ключа към спасението на човечеството или неговото изчезване - Halo. Сериалът, чийто шоурънър и изпълнителен продуцент е Дейвид Винер (Brave New World), се развива във вселената, която дебютира за първи път през 2001 г. с пускането на първата игра HALO за Xbox®. Драматизирайки епичния конфликт от 26-и век между човечеството и извънземната заплаха, известна като Заветът, сериалът HALO преплита дълбоки и комплексни лични истории с екшън, приключения и богато илюстрирана версия за бъдещето.


HALO е с участието на Пабло Шрайбер (American Gods) в ролята на Master Chief, Spartan-117 и Наташа Макелхоун (Californication) в ролята на д-р Халси, които са и продуценти през този сезон. Сред останалите завръщащи се актьори са Джен Тейлър (поредицата игри HALO, RWBY) в ролята на Кортана, Бокем Уудбайн (Fargo), Шабана Азми (Fire), Наташа Кулзак (The Witcher), Олив Грей (Half Moon Investigations), Йерин Ха (Reef Break), Бентли Калу (Avengers: Age of Ultron), Кейт Кенеди (Catastrophe), Чарли Мърфи (Peaky Blinders) и Дани Сапани (Penny Dreadful). Сред новите попълнения в актьорския състав този сезон са Джоузеф Морган (Дневниците на вампира, The Originals) и Кристина Родло (Никой не излиза жив оттук, Световно първенство по футбол за бездомни).


Морган се присъединява към сериала в ролята на Джеймс Акърсън, страховит разузнавач, който е прекарал кариерата си в издигане по стъпалата на секретната Служба за военноморско разузнаване на СС на ООН. Родло е Талия Перес, ефрейтор, специализирал лингвистика в комуникационното подразделение на тайната служба на военноморското разузнаване на Съвета за сигурност на ООН, новобранец, който все още не е видял истинска битка.


Завръщащата се от първи сезон, Лаера (Фиона О'Шонеси) е довереницата, съпругата и партньорката на Сорен в престъпленията. Синът на Сорен и Лаера, Кеслър (Тайлан Бейли), е имал сравнително спокойно, макар и необичайно детство, израствайки в the Rubble. HALO е продуциран от SHOWTIME® в сътрудничество с 343 Industries и Amblin Television. Изпълнителен продуцент на втория сезон на HALO е Дейвид Винер заедно със Стивън Спилбърг, Дарил Франк и Джъстин Фалви за Amblin Television. Кики Уолфкил е изпълнителен продуцент за Xbox/343 Industries, заедно с Ото Батурст и Тоби Лесли за One Big Picture и Джан Паоло Варани. Сериалът се разпространява в международен план от Paramount Global Content Distribution.

 





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

везни

Не е от съвсем лесните дни

Не е от съвсем лесните дни, все пак вторник е рязък по