Дългоочакваният трети сезон на Сиси наближава

Свързани новини

21.12.2023 11:29

Семеен епос и политическа драма в новия сезон на Сиси

Видян 1898 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дългоочакваният трети сезон на Сиси наближава. Epic Drama премиерата е на 27 декември в 22:00 часа. Този сезон ще се съсредоточи около тежки политически сътресения в Европа и голям личен конфликт между Сиси и Франц. Синът на двойката, престолонаследникът принц Рудолф, навършва девет години.


С провъзгласяването на републиката във Франция и недоволството, разпространяващо се в региона, Франц (актьорът Яник Шуман, Monster Hunter) осъзнава, че Рудолф трябва да започне военно обучение рано, което да го подготви за живот като силен и способен владетел. Сиси (в ролята дебютантката Доминик Девънпорт, Night Train to Lisbon) обаче вижда чувствителната страна на сина си и се страхува, че такова сурово обучение ще го сломи.


Този последен сезон е заснет в различни страни в Европа и не непременно в тези, които бихте очаквали. През този сезон Сиси и Рудолф бягат в Южна Франция с помощта на френска фотографка на име Алма, изиграна от Дениз Орта (Dogs of Berlin). Сцените във Франция обаче всъщност са заснети в Хърватия. Актьорите и екипът прекарват пет дни в Хърватия и всички сцени във „френското“ село и на плажа са заснети тук. Някои от местата са Tresteno, Zlaton Cliff и Konvalve Beach. Запознаваме се с редица нови герои този сезон.


Една от тях е камериерката Уоли, (изобразена от Полин Вернер, One Last Evening), която е избягала от Париж след падането на Наполеон III. Тя планира обир на предстоящия бал в императорския дворец, който предизвиква интереса на джебчията Густав. Те постепенно се влюбват един в друг, но когато Уоли получава покана от самия император Франц, връзката й с Густав е поставена на изпитание. Важно скрито течение, протичащо през тези нови епизоди, е падането на Наполеон III и провъзгласяването на републиката във Франция. Викът за демокрация също става все по-силен сред австрийския народ, оказвайки натиск върху Франц и Сиси. Междувременно строителството на Световното изложение е в разгара си.


Политическите вълнения предизвикват недоволство сред строителните работници, което кара Франц да изпрати приятеля си Грюне, за да проникне сред организаторите на бунта и да открие неговия лидер. Но това, на което става свидетел Грюне, го кара да се изпита съмнения в лоялността си към короната.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева