Свързани новини

18.03.2010 11:17

Секс с Лео ди Каприо развежда Кейт Уинслет

Видян 4145 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Британската кинозвезда Кейт Уинслет и холивудският режисьор Сам Мендес сензационно обявиха, че се развеждат след 7-годишен брак, съобщи в. Дейли мейл.


Само преди две години и двамата описваха съвместния си живот като пълно блаженство. Нещата обаче тръгнали на зле през 2008 г. по време на снимките на филма “Революционен път”, в който Кейт за първи и единствен път игра под режисурата на мъжа си.


Филмът е за един разпадащ се брак и има сластни голи сцени между Уинслет и сексидола Леонардо ди Каприо. Кейт (34 г.) известно време се дърпала, защото се чувствала странно мъжът й да я насочва как да го прави с Лео (35 г.). Сам (44 г.) обаче я уверявал, че няма никакви проблеми. Но се оказало точно обратното. “Оттам почнаха кавгите и беше истински ад, докато двамата не решиха да се разделят”, сподели пред “Дейли мейл” близък приятел на доскоро щастливата двойка.


Това е вторият провален брак на Уинслет, чиято звезда изгря през 1997 г. с ролята й в първия хитов филм на Джеймс Камерън “Титаник”. В него тя пак игра с Ди Каприо. Англичанката се омъжи през 1998 г. за режисьора Джим Трипълтън, но се разведе с него през 2001-ва . От първия си брак има дъщеря Миа Хани (9 г.), а от този с Мендес - син Джо Алфи (6 г.).


И Кейт, и Сам са носители на Оскар. Тя за главна женска роля в “Четецът” (2008 г.), а той - за режисура на “Американски прелести” (1999 г.). Общото им състояние възлиза на 33 млн. евро, като 2/3 от тях са на Кейт. Имат имение в Англия за 3 млн. евро и тризонет в Манхатън за 4,5 млн. евро.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог