Според клюката именно уютната атмосфера на един от вип апартаментите била подействала като лулата на мира за Петканови

Свързани новини

07.03.2022 13:35

Сашо Кадиев спасява брака на Петканови

Видян 1236 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Актьорът и тв водещ Сашо Кадиев, който нашумя и с новата си връзка с топ-моделката Ивелина Чоева, бе забелязан няколко пъти с нея в ресторант в центъра на Банско. Според мълвата, местен богаташ е купил стогодишна къща в центъра на курорта и я реставрирал до неузнаваемост.


 


Той обаче искал на всяка цена популярно лице да движи неговия нов проект и така се стигнало и до съдружието с водещия на „Преди обед“, който освен, че е известен чрeвоугодник, винаги води със себе си цяла сюрия от известни и заможни приятели. Тъй като бизнесменът имал афинитет към емблематични градски сгради, той купил именно тази къща в Банско.


 


Тя е една от най-старите в курорта, и безспорно най-високата в стария град. От последния етаж се виждали Рила, Родопите, пистите на Пирин и лифта, както и камбанарията на градската църквата. Според слуха, на последния етаж на къщата има ултра луксозно опънспейс пространство в еклектичен стил, на стойност няколко милиона, пише Hotnews.


 


На първия етаж на къщата се помещава ресторант за българска прогресивна кухня, поднсена с креативност, който имал претенции за Мишлен звезди.


 


Ресторантът, който нашумя в последните месеци, предлагал изчанчени традиционни български ястия като шекембе чорба от октопод, боб с бански старец и октопод и скариди в пуканки от свинска кожичка и затова се пукал по шевоете от хора, нямало места със седмици напред. Повечето от гостите били близки до Сашо Кадиев, а сред посетителите се откроила и прясно разведената светска двойка Алекс и Дани Петканови, които домакинът се опитал да събере отново.


 


Според клюката именно уютната атмосфера на един от вип апартаментите била подействала като лулата на мира за Петканови. Близки до тях твърдят, че по цвреме на престоя им, били пуснали стори в Инстаграм само до затворен кръг приятели, в което споделили преродената си връзка.


 


Всички посетители се надпреварвали да се тагват от звездното място. Неотдавна пък, Кадиев пусна стори в Инстаграм, в което хвали готвача и ресторанта. Спроед клюката редовен посетител на заведението е и майка му Катето Евро, която освен, че е виден кулинар, искрено подкрепя сина си във всяка негова стъпка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева