Идеята за риалитито принадлежи на световноизвестния продуцент Марк Бърнет. Форматът печели множество призове Еми и е пазарен лидер в целия свят. Излъчва се от 1997 г. и е най-обсъжданото шоу в световен мащаб.

Свързани новини

03.10.2022 15:43

Сървайвър се завръща с нов сезон на Карибите

Видян 1419 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Приключенското риалити  Сървайвър отново се впуска в търсене на своите нови герои. Всеки желаещ може да се докаже в епични битки и различни изпитания на духа, да се изправи пред суровата същност на дивата природа и да оцелее. Новият сезон на за пореден път ще заложи на оригинална концепция, като предложи ново и различно приключение, което ще изненада както участниците, така и зрителите.


Сред екзотичната и предизвикателна природа на Карибите и под мотото В непознати води, 7 сезон на Сървайвър България ще докаже за пореден път, че признанието и титлата Последният оцелял е за онзи, който притежава комплексни качества като устойчива психика, физическа сила, находчивост и стратегическо мислене. Феновете на риалити формата ще станат свидетели не просто на мащабни физически битки и предизвикателства, но и на начина, по който участниците ще изживеят Сървайвър.


Идеята за риалитито принадлежи на световноизвестния продуцент Марк Бърнет. Форматът печели множество призове Еми и е пазарен лидер в целия свят. Излъчва се от 1997 г. и е най-обсъжданото шоу в световен мащаб.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог