Свързани новини

29.12.2019 09:37

Сър Елтън Джон стана Кавалер на честта

Видян 2224 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сър Елтън Джон стана Кавалер на честта. С някои от най-почетните отличия на Англия бяха удостоени още барабанистът на „Куин“ Роджър Тейлър и кинорежисьорът Стив Маккуин, а още над 1000 души, които служат достойно на обществото, получиха най-високите ордени на Британската империя.


 


Списъкът на лауреатите, тиражиран в сайта на правителството, излиза по традиция два пъти в годината – в навечерието на 31 декември  и през юни, когато кралица Елизабет Втора официално празнува рождения си ден, предава Standartnews.com.


 


Елтън Джон, който беше посветен в рицарство още през 1998-а, вече е и Кавалер на честта с още само 64 личности, уважени със същото звание. Роджър Тейлър стана офицер на Ордена на Британската империя – също като китариста на култовата група Брайън Мей, който стана командор през 2005-а. Стив Маккуин, който получи „Оскар“ като продуцент на „12 години робство“, пък стана рицар.  Австралийката с британски корени Оливия-Нютън Джон също е в актуалния списък, в който 51 процента са дами, 9 процента са от етническите малцинства и 11 процента са хора с увреждания.


 


Междувременно сър Елтън Джон благодари на феновете си, че са направили 2019-а „най-успешната“ в кариерата му – той направи световно и може би прощално турне. Във видео съобщение в Инстаграм той написа: „Леле, на 72 години съм зашеметен. Карате ме да се чувствам щастлив всеки път, когато се появя на сцената. Билетите за шоуто бяха продавани още в първите часове след пускането им в продажба. Страхотни сте“.


 


Музикантът все още жъне овации и за автобиографичната книга, в която разказва своята истина за живота на синовете си Закари на 8 и Елайджа на 6. „Тези откровения бяха болезнени за мен, но искам момчетата ми да ги прочетат, когато пораснат, за да не вярват на лъжи“, пише още сър Елтън Джон.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

близнаци