Свързани новини

09.06.2021 16:00

Сандалите с клиновидна платформа са хит това лято

Видян 1180 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Модният бранд Deichmann за пореден път изненадва с иновативност! На специално онлайн събитие марката представи актуалната си колекция Пролет/Лято 2021 съвместно с психотелесния психотерапевт Кремена Станилова. Фокусна тема беше неразривната връзка между нашия характер и дрехите и обувките, които носим. Погледнахме отвъд практичната функция на облеклото и аксесоарите и се потопихме в тяхната комуникационна невербална символика – какво разкриват за нашия темперамент и каква е психологическата им функция да прикриват наши личностни дефицити. Макар много хора да смятат, че изборът на дреха и обувка е воден само от усещането за физически комфорт, ние изследвахме какво друго се крие зад избора на подходящия аутфит! Веднъж разгледали символиката на моделите, настъпи моментът да се гмурнем в лятната мода! Нежните и натурални тонове в колекция Пролет/Лято 2021 на модния бранд подаряват на fashion посланиците дългоочакваното ваканционно настроение. Време е да се насладим на прекрасните слънчеви дни със стил! Топ тренд при обувките този сезон са сандалите с клиновидна платформа, придружени от любимите еспадрили с плетка или корк. Подходящи са да допълнят всяка лятна визия до съвършенство! Неутрални нюанси, нежно розово, допълнени от искрящото бяло и меки пастелни и приглушени цветове в кремаво, бежово или маслиново са сред най-предпочитаните нюанси в актуалната колекция Пролет/Лято 2021. Класическото черно се завръща и този сезон със запленяващи модели - удобни и същевременно елегантни. Бледо розовите и кафеникави нюанси също правят своя дебют на модната сцена това лято. Перфектни в комбинация със семпла бяла рокля или ежедневни дънки и фееричен топ, тези тонове завършват успешно всяка неустоима визия! А при чантите от колекцията потребителите ще се насладят на голямо стилово разнообразие – от малките черни чанти до топ тренд плетени модели в неутрални бежови тонове. Подчертават слънчевия загар, носят усещането, че е лято и обещанието, че предстоят вълшебни мигове.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.