Свързани новини

03.10.2013 17:10

С рев мога да постигна всичко

Видян 1658 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скарлет Йохансон е една от най-горещите звезди на Холивуд, но години наред тя не е вярвала в собствените си възможности, тъй като е била отхвърлена от някои рекламни и филмови продуценти като по-малка. Дамата споделя за своята несигурност и за миналото си, което е белязало по един или друг начин кариерата ѝ, в новия брой на сп. Interview.


Облечена в разкошна рокля на Dolce & Gabbana и излъчваща сексапил и невинност едновременно, Йохансон споделя: „Бях ужасна в рекламите, защото гласът ми беше много дълбок. На 9-годишна възраст звучах сякаш съм препила с уиски и препушила. Нямаше как да продавам с този глас".


„Имаше един човек в класа на по-големия ми брат, който се занимаваше с реклами и театър, така че мама ме заведе при неговия агент, защото аз обожавах мюзикъли. Те обаче не ме искаха там и бях съсипана. Мислех, че това е краят на кариерата ми и точно в онзи момент осъзнах, че с рев мога да постигна всичко", признава актрисата.


Е, сълзите не са ѝ помогнали на теста SAT, където тя е изкарала едва 1080 точки при среден резултат 1240 точки. „Изкарах 1080 точки, което беше доста ниско. Може би защото не отговорих на половината математически въпроси", обяснява звездата.


След като осъзнава, че няма да следва науките, се посвещава на изкуството, което се оказва и нейното призвание. „Бях от децата, които постоянно пеят и танцуват. Обожавах да импровизирам и да си правя вокални упражнения", казва още Скарлет.


Йохансон, която е сгодена за французина Ромейн Дориак, сподели, че цени много свободното си време, защото не разполага с много такова: „Направо бих откачила, ако нямах време да се видя с гаджето си за вечеря или с приятели за питие, или да отида във фитнеса, да се видя с баща ми и други ежедневни неща".



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ДА! Комат в името на формата

ДА! Комат в името на формата

Къде отивате, ако сте в София през ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

дева