Талантливата художничка Константина Живова- INLY и бранд за декоративни бои и мазилки организираха изложба „Свободата да твориш“ в деко арт бутик в София

Свързани новини

12.10.2023 12:10

Родни звезди популяризират иновативна изложба с кауза

Видян 1361 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Талантливата художничка Константина Живова- INLY и бранд за декоративни бои и мазилки организираха изложба „Свободата да твориш“ в деко арт бутик в София.


Събитието пожъна успех и над 100 души, любители на изкуството, посетиха изложбата, на която бяха представени творби с екстравагантен подход и материали. Каузата, с цел събиране на средства за млади художници, докосна сърцата на гостите още по време на събитието.


В края на вечерта организаторите, Елена Иванова и Константина Живова, обявиха, че близо 2000 лв. вече са събрани за мисията им. Изложбата на ул. Сребърна 15 ще продължи до 20 октомври и всеки, който желае да разгледа или закупи картина с кауза, може да посети деко арт бутика всеки ден между 10:00 ч. и 18:00 ч.


Сред присъстващите, освен медии, гости бяха и Райна Налджиева-Мис България, Коста Каракашян - хореограф и режисьор, както и десетки известни инфлуенсъри, които уважиха изложбата. Публични личности в лицето на певеца Орлин Павлов, синоптичката Ева Кикерезова, водещата Вихра Петрова и други също отразиха събитието в социалните си мрежи.  Водеща беше Елена Брусарска ( Ice cream ).
В знак на благодарност към присъстващите Елена Иванова от „Реколорецо“ и Константина Живова подариха, посредством томбола, една от изработените картини.


„Щастливи сме, че трудът ни в последните няколко месеца беше оценен от толкова много хора и желанието ни да помогнем на млади творци в развитието на техния артистичен талант скоро ще бъде реалност. Следващия месец ще обявим крайната сума, която сме събрали от продажбата на картините и за кои артисти и художествени учебни заведения ще отидат материалите, които ще закупим. Плануваме да вземем стативи, професионални бои, четки за рисуване и платна. Няма нищо по-хубаво от това да видиш щастливи лица на хора, чиито мечти стават реалност!“, сподели художничката Константина Живова.


„За нас тази изложба е не само предизвикателство, но и мотивация да продължаваме да организираме подобни събития. Вече плануваме второ, което ще бъде още по-грандиозно и не е правено до момента.“, добави Елена Иванова.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак