Свързани новини

13.02.2009 14:55

Разказът за срещата между Карла Бруни и Никола Саркози

Видян 2137 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всичко, ама всичко ще разберете за първата среща между нашия президент и Първата дама. За това нещо разчитайте на Жак Сегела, създателят на концепцията "спокойната сила" и близък приятел на Никола Саркози, пише Voici.


Срещата между Никола и Карла се състояла в къщата при Жан Сегала. А той самият реши да разкрие пред французите всички подробности около тази среща в книгата си, която ще се появи в скоро време на пазара и която е озаглавена "Неразрешената автобиография". Според публициста алхимията между свежо разведения френски президент и бившия топ модел се е родила едва ли не от първия поглед между двамата. Френският президент сред останалите сътрапезници беше "привлечен като любовник" докато говореше с красивата си съседка по маса.


"На 1 юни ти ще пееш в Казино Роял. Виждаш, знам даже цялата ти програма", казал й Саркози след което продължил: Тази вечер ще съм на първия ред и ние ще обявим годежа си. Ще видиш ще направим по-добре впечатление от Мерлин Монро и Кенеди". Карла Бруни е поставила своите условия - щяла да се сгоди само с мъж който би бил способен да я дари с дете. Президентът побързал да й отговори: "По въпроса за децата, отгледах пет. Защо да не отгледам и шесто?. Аз съм французинът най-добре оборудван за това - имам денонощно на разположение лекар", казал още президентът. Когато Саркози е предупредил Карла Бруни да внимава не се появи тяхната идилия по медиите, тя му е казала: "В това отношение ти си аматьор. Срещата ми с Миск Джагър остана в тайна цели 8 години. Когато две толкова силни личности се срещата неминуемо има искри. "Какъв шарм, каква интелигентност, каква сила, какъв прелъстител е твоя приятел", казала бъдещата госпожа Саркози. Продължението вече е известно, пише още в заключение Voici.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!