Свързани новини

24.04.2014 14:07

Рап идолът Fат Jое със световна премиера в България

Видян 1321 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пионерът на черните партита в страната Jim Beam Club Студентски град за пореден път посрещна на сцената си една от звездите на световната Hip-Hop & R’n’B сцена-Fat Joe. Изявата на хитовия изпълнител бе чакана месеци наред с нетърпение от многобройните му фенове най-вече поради факта, че това беше първото му гостуване в страната. Сред тях бяха и попзвездата Мария Илиева и рапърът Криско, които се бяха настанили във ВИП-сектора на клуба часове преди старта на концерта.


       


Рапидолът кацна в София вчера в късния следобяд след своя изява в Германия, съпровождан от личния си DJ и поддържащ MC, като веднага след кратка почивка в изискан апартамент в петзвезден хотел се отправи към Студентски град. Кортежът от лимузини пристигна малко след полунощ в Jim Beam Club, където в специално подготвената луксозна гримьорна го очакваха марков алкохол, екзотични плодове и скъпо шампанско. Fat Joe демонстрира завиден професионализъм, като излезе на сцената под съпровода на взривяващо интро точно в уречения час.  Плейлистът на скандалния рапър буквално взриви публиката, тъй като в него бяха включени знакови негови хитове от самото начало на кариерата му до наши дни, както и специално подготвени ремикси на множеството му колаборации с други звезди на Hip-Hop & R’n’B  жанра като Chris Brown и Ja Rule. В момента, в който многобройните почитатели на звездата бяха достигнали до върховата точка на екстаза, Fat Joe изненадващо представи за първи път съвсем прясната си продукция “Just Another Day”, реализирана в сътрудничество с Rick Ross, French Montana и Tiara Thomas. Композицията безспорно притежава мощен хитов потенциал, тъй като съчетава класическото рап звучене на Източното крайбрежие с кадифените вокали на Tiara Thomas.


       


След края на концерта Fat Joe се наслади за кратко на купона в Jim Beam Club, като между наздравиците с присъстващите родни звезди не пропусна да се снима с много от своите почитатели, както и да раздаде няколко автографа. Феновете му бяха приятно изненадани от факта, че славещият се с острия си език и безкомпромисен характер латинорапър въпреки късния час и натрупаната умора след натовареното му европейско турне, ги допусна до себе си и им позволи да се докоснат до частица от славата му.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец