30.10.2008 12:54

Queen разбиха Белград

Видян 1888 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С космически ураган, мълнии и метеорни вихри на видеостената в белградската зала "Арена" започна концертът "The Cosmos Rock" на групата "Queen и вокалиста Пол Роджърс, съобщава БТА.


Британските рок легенди редуваха хард и мелодичен рок, балади, импровизации и виртуозни солови изпълнения на китариста Брайън Мей и барабаниста Роджър Тейлър.
Изпълнени бяха златни хитове на Queen от годините, когато соло вокалист на групата беше Фреди Мъркюри, починал от СПИН през 1991 г. - "I Want It All", "Magic", "Radiogasm", "The Show Muist Go On", "We Will Rock You". Последваха композиции и от новите CD-албуми на групата със солист Пол Роджърс, изпълнени на фона на феерично шоу от космически вихри и сребристо светило, спуснато от тавана на закритата спортна зала.
Публиката в белградската "Арена", след която имаше сериозно българско присъствие, се наслади и на незабравими изпълнения на Фреди Мъркюри, пуснати на запис на видеостената.
150-минутното шоу завърши с троен бис и с хита на Queen - песента "We Are The Champions".
Концертът бе част от мегамаратона на рок-легендите, който започна през юни с участие в концерта в лондонския Хайд парк по случай 90-ия рожден ден на Нелсън Мандела. През септември и октомври Куин и Роджърс имаха концерти в Украйна, Русия, Латвия, Германия, Франция, Италия, Швейцария, Великобритания, Испания и Унгария. След Сърбия им предстоят концерти в Чехия, Австрия, Дубай, Чили, Аржентина и Бразилия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.