Свързани новини

14.06.2013 14:34

Променят движението заради строителството на метростанция „Младост 4”

Видян 1485 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въвежда се временна организация на движение по бул. „Александър Малинов” в район „Младост” заради строителството на метростанция „Младост 4” от 20 юни 2013 година до 10 октомври 2014 година. Това съобщиха от пресцентъра на Столичната община. Новата организация на движението ще засегне маршрутите на автобусни линии с номера 76, 111, 314 и 413.Автобусите по линия номер 76 в посока ж.к. „Младост 4” ще се движат от бул. „Александър Малинов”, по ул. „Д-р Атанас Москов”, ул. „Божан Ангелов” и по маршрута си, а в посока ж.к. „Гоце Делчев” – от ул. „Божан Ангелов” по ул. „Д-р Атанас Москов” и от бул. „Александър Малинов” по маршрута си.


Автобусите по линия номер 111 в посока ж.к. „Младост 1” след ул. „Самара” ще продължават по локалното платно на бул. „Александър Малинов”, а в посока ж.к. „Люлин 1” ще влизат в локалното платно на бул. „Александър Малинов” на 250 метра преди Академията на МВР и ще продължават по маршрута на автобусна линия номер 413 до кино „Арена Младост”, като оттам ще влизат в „Околовръстния път”.


Автобусите по линия номер 314 и 413 ще се движат съответно в посока ж.к „Младост 4” и ж.к. „София парк” по ул. „Проф. Ал. Теодоров – Балан”, като ще влизат в локалното платно на бул. „Александър Малинов” на 250 метра преди Академията на МВР и след ул. „Самара” – по маршрута им. В обратна посока – съответно ж.к. „Младост 1” и Централна гара автобусите ще се движат без промяна на маршрута им.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

телец