Принц Луи

Свързани новини

28.12.2023 10:36

Принц Луи не се присъеди към кралското семейство за Коледния обяд

Видян 3520 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Майк Тиндал разкри как кралските особи прекарват Коледа с малкия принц Луи и неговите братовчеди, които се забавляват сами.

Преди празненствата в Сандрингам кралските особи обядват и се събират в навечерието на големия ден, като тази година събитието се проведе в Уиндзор.


Въпреки че много от кралските особи присъстваха, по-младите кралски особи, включително принц Луи, не седнаха на главната маса. Вместо това Майк сподели, че всички млади кралски особи се наслаждават на коледния си обяд в отделна стая.

През 2019 г. Майк разказа за празненствата в собствения си ръгби подкаст "The Good, The Bad & The Rugby". Тогава Джеймс Хаскъл и Алекс Пейн, съквартирантите на Майк, попитаха кралския особа на коя от седемте маси е седнал. След като се ожени за Зара Тиндал през 2011 г., Майк прекара последните 12 Коледи в присъствието на кралското семейство.

Според "Дейли експрес" Джеймс и Алекс са попитали: "Какво е това? "Смятате ли, че всяка година се надграждате и се приближавате до основната маса или сте на заден план? Има ли повишение и изпадане въз основа на резултатите през годината? Защото, ако има, си представям, че седите от дясната страна на Нейно Величество."

След като споделя, че е бил на масата на тогавашния принц Чарлз, Майк добавя: "Това е семейният обяд, имаше седем маси, така че сигурно бяхме около 70 души. Децата си имат своя собствена малка маса в друга стая."


Към кралица Камила ще се присъединят синът ѝ Том Паркър Боулс и дъщеря ѝ Лаура Лопес, както и петимата ѝ внуци.

Принц Хари и Меган Маркъл обаче не се присъединиха към семейството. Двойката предпочита да прекара Коледа в САЩ с двете си деца - принц Арчи, на четири години, и принцеса Лилибет, на две.



 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей

Може да откриете, че прекарвате повече време сами

Дали заради разпукващата се пролет или просто е дошъл