Съсекс бяха в града, за да отпразнуват платинения юбилей на кралицата, който продължи четири дни в цялото Обединено кралство

Свързани новини

07.06.2022 11:13

Принц Хари и Маркъл споделят портрет на дъщеря си Лилибет за първия ѝ рожден ден

Видян 2226 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В събота дъщерята на херцога и херцогинята на Съсекс, Лилибет Даяна Маунтбатън Уиндзор, навърши една година и семейството публикува нов портрет в чест на празника.




На снимката, направена от Мисан Хариман, Лилибет се усмихва на територията на дома на Съсекс, Frogmore Cottage, по време на партито за рождения си ден. Носи праховосиня рокля и панделка върху червената си коса.




Близки роднини и приятели присъстваха на интимния и непринуден пикник в задния двор на Лилибет в Уиндзор, който включваше торта от Клер Птак от пекарната Violet в Източен Лондон. (Ptak направи и сватбената торта на принц Хари и Меган Маркъл за сватбата им през 2018 г. ) Говори се, че сред гостите са били Зара и Майк Тиндал, както и малките им деца.



Лилибет, наречена на детския прякор на Елизабет Втора, носи и името на баба си Даяна. Тя изненадващо много прилича на баща си - с рижа косичка и същите очи. Както е известно Меган има смесен произход - майка ѝ Дория е афроамериканка. Бащата на Меган има ирландско и холандско потекло.


 


Съсекс бяха в града, за да отпразнуват платинения юбилей на кралицата, който продължи четири дни в цялото Обединено кралство. Принц Хари и Меган Маркъл бяха видени да гледат Trooping the Colour от кабинета на генерал-майора в четвъртък. В петък двамата присъстваха на благодарствената служба в катедралата "Сейнт Пол", където Маркъл беше облечена с Dior.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби