Събитието е щастливо, но радостта на Елизабет и Франц скоро е помрачена от нови битки за власт: Ото фон Бисмарк заплашва да въвлече Австрия в нова война. Големият фокус в сезона е върху любовния триъгълник между Франц Йосиф, Сиси и унгарския граф Андраши. Докато Франц открива чувствителната страна на виенския двор, Сиси все още успешно устоява на все по-нарастващото привличане към граф Андраши (в ролята на родения в Германия актьор Джовани Фуниати

Свързани новини

10.01.2023 13:30

Представят сериала Сиси зад кулисите

Видян 1291 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От 11 януари, всяка сряда вечер от 22:00 часа ефирът е завладян от кралски особи – в тандем австрийската императрица „Сиси“ и „Испанската принцеса“ Катрин. Точно преди това излъчване в късен прайм-тайм Epic Drama публикува нова емблематична визия и портрети. Завръщаме се в имперския двор на Виена с изгряващата актриса Доминик Девънпорт като една от най-обичаните кралски особи на Европа във втори сезон на костюмната драма, вдъхновена от истинския романс от XIX-ти век между Елизабет Баварска и съпруга й – австроунгарския император Франц Йосиф (в ролята младият актьор Яник Шуман).


Първи сезон на нашумелия сериал, продуциран от Story House Productions, превзе сърцата на зрителите в Европа, когато се излъчи през зимата на 2021-2022 година. Екранизацията на известната история на императрица Сиси продължава от момента, в който най-сетне се ражда мъжки наследник на трона.


Събитието е щастливо, но радостта на Елизабет и Франц скоро е помрачена от нови битки за власт: Ото фон Бисмарк заплашва да въвлече Австрия в нова война. Големият фокус в сезона е върху любовния триъгълник между Франц Йосиф, Сиси и унгарския граф Андраши. Докато Франц открива чувствителната страна на виенския двор, Сиси все още успешно устоява на все по-нарастващото привличане към граф Андраши (в ролята на родения в Германия актьор Джовани Фуниати).


Но когато попада в плен, не с кого да е, а именно с Андраши, на Сиси най-сетне й се налага да се запита колко дълго може да устои...Снимките за новия сезон са правени в Литва и Латвия, като основните снимачни площадки са във Вилнюс и околностите, както и в Trakai, Kernavė и Rokiškis. Има снимки и в Полша. Във втори сезон отново ще видим изгряващата швейцарско-американска актриса Доминик Девънпорт, която може да сте забелязали в Night Train to Lisbon, както и младия германски актьор Яник Шуман, който бе в главна роля в Centre of My World и Charité.


Към тях се присъединяват Джовани Фуниати като граф Андраши, Аманда да Глория като неговата сестра и Бернд Хьолшер като Ото фон Бисмарк, канцлер от 1871 г. Втори сезон на „Сиси“ е по Epic Drama ексклузивно за Централна и източна от 11 януари, всяка сряда в 22:00 часа в тематичен блок с „Испанската принцеса“. Тук може да гледате представяне на персонажите във втори сезон на „Сиси“ по Epic Drama: https://www.youtube.com/shorts/g6YPwExK340




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

риби