Филмовите студия предлагат вълнуващи кадри за някои от най-очакваните кинозаглавия за годината на Супербол

Свързани новини

15.02.2022 13:02

Показаха кадри от най-очакваните филмови заглавия на Супербоул

Видян 1722 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


В Ингълууд, Калифорния, се състоя финалът за купата на Националната футболна лига в САЩ, който не изневери на традицията и за поредна година, освен за любителите на спорта, се превърна в празник и за киноманите.


 


Известното като Супербоул зрелищно спортно събитие е едно от най-гледаните телевизионни излъчвания отвъд Океана и филмовите студия предлагат вълнуващи кадри за някои от най-очакваните кинозаглавия за годината. 56-то издание на Супербоул не беше изключение и над 100 милиона зрители успяха да се насладят на нови кадри от Линейката, Изгубеният град, Соник: Филмът 2, Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта, Джурасик свят: Господство и Не!. Незабравимото ни филмово приключение започва със спота на Линейката – най-новия високооктанов трилър на ненадминатия майстор на екшъна Майкъл Бей.


 


Във филма световните звезди Джейк Джиленхол и Яя Абдул Матийн II ще ни направят съпричастни на най-големия обир в историята на Лос Анджелис, който завинаги ще промени не само техния живот, но и този на хората около тях. С интригуващата и напрегната история и несравнимия визуален стил и усет към екшъна, типичен за Майкъл Бей, Линейката ще ни залепи за седалките на киносалоните през март. Впускаме се в шеметното екшън приключение с Линейката от 18 март само в кината.


 


Продължаваме с романтичната, но изключително динамична екшън-комедия Изгубеният град. Световните звезди Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм, Брад Пит и Даниел Радклиф ще търсят изгубено безценно съкровище и ще ни отведат на незабравимо опасно пътешествие, в края на което ще открием, че понякога фикцията се превръща в реалност, а най-голямото богатство се крие там, където най-малко очакваме.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

водолей