Свързани новини

23.11.2021 11:53

Плейбоят на Фермата изпадна в депресия

Видян 1578 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В тежка депресия изпадна най-желаният ерген на „Фермата“ по бТВ. Бизнесменът Пламен рухна, след като от риалитито си тръгна неговият мокър сън - футболната съпруга Теодора, която той се опита да свали с кодирана бележка, но удари на камък. Плейбоят се срина още щом красавицата беше победена на Арената и се прибра в Чикаго при съпруга и дъщеря си. „Имам чувството, че завинаги се разделих с Теди. Откакто я няма във фермата, загубих смисъла да съм тук. Търся го, опитвам се да го намеря, но не знам дали ще успея скоро“, проплака той пред най-близкия си човек в стопанството, предприемача Любо, който пък е най-добрият приятел на мъжа на Теодора, бившия играч на „Берое“ и „Локо“ Танко Дяков.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 25.11.2021 06:27

    Тоя Ивайло се изявява като един завършен и изключителен наглец и простак в отношението си към фермерката Ваня. Неговата наглост проявена във вчерашния епизод, успя да задмине дори другия грубиян Кире Бурсукофф Тулупофф и много напомня на държането на величията от ОПГ ГЕПИ , когато уветиха че губят "златната кокошка", властта в България. Мартина "Почтената Добрячка",доцента по философия, риторика и майсторство по ораторство Любо Дизела, Киро Тулупа,Космадин-Коце Касапа-палячото на фермата, Лора Кухата Лейка и Пламен Селския сваляч, със сигурност са почитатели на ОПГ ГЕПИ.

  • 001 Густо майна фелибето 25.11.2021 05:49

    Глупости на търкалета. По- точно би било да се напише: На "блудния" кметски син от село Ябланица, му дреме на дедовия за футболната булка. Сега за да се "утешава" от "любовните си терзаноия", селтака и ненагледния убавеца с фейс и визия на самоковски картоф, спретна поредната тъпня с инфантилния чичка на 40 години, Коце Касапина. Коце инфантилчото, дето проявява латентни гейско-палячовски изстъпления и е завъртял главите на Любо Тира, Иво Мокрия Бюфет и на Киро Бурсука. Коце Касапина езуитски дири всякакви начии да прецака всичко и всички, само и само ТОЙ да се докопа до стоте хилки.И да зарадва баба си Карамфилка с двуседмична ваканция на Малдивите....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.