Първи любовни искри още в началото на Ерегнът 3

Свързани новини

22.02.2024 13:38

Първи любовни искри още в началото на Ерегнът 3

Видян 2610 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През изминалата вечер новият ерген на България Алек Младенов посрещна 13 очарователни дами в имението на любовта в пилотния епизод на „Ергенът“ по bTV.


Сред първите дами, които ще се борят за сърцето на бизнесмена в най-романтичното телевизионно приключение, са моделът Екатерина Тодорова, пожарникарката Габи Найденова, студентката Валерия Дакова, специалистът по маркетинг Памела Иванова, състезателката по плуване Габриела Иванова, треньорът по борба Барбара Иванова, актрисата, танцьорка и DJ Теа Добрева, фармацевтът Васка Джурова, софтуерният инженер Надя Георгиева, певицата Киара Маджарова, инфлуенсърката Мартина Симова, моделът Шермин Метушева и стюардесата Йоана Младенова.


Премиерният епизод на „Ергенът“ 3 прикова пред екрана 27% от зрителите в най-широката възрастова група (All4+, източник: ГАРБ) в сряда вечер на 21 февруари. Два от най-гледаните момента в риалитито са запознанството на Алек с Шермин и Йоана (21:24-21:39), както и първата целувка между него и Валерия (21:59-22:06). По време на тези събития се отчита пик на зрителския интерес с 40% преднина спрямо втората по гледаемост телевизия в посочените слотове.

По време на запознанството си с Алек дамите успяха да го заинтригуват с изненади като любовно писмо, покана за танц, керамично сърце, кукли „Барби“ и хамса – амулет, който предпазва от лоша енергия. Голямата сензация за вечерта бе превъплъщението на Васка, която почти през половината време се подвизаваше като гримьор от продукционния екип. Накрая, обаче, изкусителната фармацевтиката успя да изненада Алек, захвърляйки прикритието си и разкривайки му, че е сред претендентките за неговото сърце.
 
Още в първата вечер новият ерген на България получи възможността да опознае отблизо няколко от дамите. Теа и Шермин първи се престрашиха да поканят Алек да се настани в тяхната компания, но Киара първа успя да се усамоти с него в градината на имението. Тяхната среща, обаче, бе прекъсната от Валерия, която сподели с Младенов за най-голямата болка в живота си – загубата на майка си. С нестандартния си подход студентката по „Икономика на отбраната и сигурността“ успя да получи и първата целувка от Алек.
 
Първата дама, която получи лична покана от ергена да поговорят насаме, бе шармантната Шермин, която успя да го впечатли както с красотата си, така и с умението си да контактува на пет езика. Теа пък го спечели с чувството си за хумор, което тя до последно смяташе, че ѝ е изиграло лоша шега.
 
Тази вечер Алек ще посрещне и останалите 13 дами, с които в следващите три месеца ще откриват различни пътища един към друг, опознавайки както кътчетата на човешката душа, така и екзотични и вдъхновяващи места. Зрителите ще научат и в чии ръце ще отиде специалната Розова роза – символ на незабравимо първо впечатление у Алек.
 
Вечерният коктейл обещава да бъде изпълнен с обрати, а веднага след края му ще се проведе и първата „Церемония на Розата“, след която една от дамите няма да получи заветното цвете и ще трябва да се сбогува с Младенов завинаги.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.