Победителката в националния конкурс за красота „Мис Япония“, родена в Украйна, Каролина Шиино, отказа титлата, която спечели

Свързани новини

06.02.2024 10:30

Отнеха титлата на украинската Мис Япония заради афера с женен мъж

Видян 1629 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Победителката в националния конкурс за красота „Мис Япония“, родена в Украйна, Каролина Шиино, отказа титлата, която спечели, съобщи Kyodo News.

Причината за отказа й е репортаж в една от японските медии, в който се разказва за аферата на момичето с женен, влиятелен мъж, който е лекар.

Асоциацията на конкурсите „Мис Япония“ впоследствие обяви, че е приела молбата на победителката да се откаже от титлата и „сериозно обмисля отговорността за възникването на поредица от протести“.

Асоциацията също се извини на всички заинтересовани страни и добави, че титлата ще остане вакантна до края на годината.

В интервю за изданието Каролина Шиино отказа титлата „кралица на красотата“ и заяви, че приветства обсъждането на победата си, и уважава хората, които й се противопоставят с мотива, че не отговаря на образа на „Мис Япония“.

Първоначално организаторите на конкурса подкрепиха победителката, след като тя говори за отказа си да има връзка с мъж, след като е научила, че е женен. По-късно обаче се оказа, че тя продължава да се среща с него, след като вече има информация за семейното му положение.

На страницата си в социалните мрежи Каролина Шиино обясни, че не е успяла да каже истината поради объркване и страх след публикуването на статията.

„Искрено съжалявам за огромните проблеми, които причиних, и за предателството на тези, които ме подкрепиха“, допълни тя.

За първи път в своята 50-годишна история конкурсът „Мис Япония“ беше спечелен от натурализирана японка, 26-годишна Каролина Шиино, чиито родители са украинци.

Източник Обективно.БГ











Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

телец