01/02

Свързани новини

18.05.2009 15:12

Оксана и Надя от 19' са звезди в „Траките“

Видян 3291 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Астроложката на 19' и списание „Слава“ Оксана Хорват и журналистката от първия безплатен вестник Надя са звезди във филма „Траките“ на Стилиян Иванов. Това е първата част от трилогията „Орфей“, чиято предпремиера се състоя миналата вечер в столичния клуб Chillout. На нея присъстваха само хора, взели участие в лентата.


На 24 май ще се осъществи и премиерата за журналисти и приятели. Това ще стане на плажа пред хотелски комплекс „Иберостар“ в Златни пясъци. Истинската, голяма премиера на „Траките“ за широката публика ще бъде на 25 юни в Пловдив по покана на Алианс франсез. Филмът ще открие официално тазгодишния фестивал. Бернар Руо вече покани режисьорът Стилиян Иванов и операторът Мирослав Евдосиев да представят новата си лента пред публиката на Алианса в Тайланд през март 2010 г. Втората покана към тях отново е от Алианс франсез за прожекция в Париж през януари 2011 г.


Третата част - „Музиката“ ще бъде представена през есента тази година. Макар и незавършена, трилогията на режисьора Стилиян Иванов и оператора Мирослав Евдосиев вече се продава зад граница. Интересен факт е, че най-възрастната актриса във филма е 80-годишната Дора Маркова, а най-младата – едномесечната Йоанна.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

везни