Вторият филм е нещо като "Отмъстителите на Междузвездни войни" и ще "завърши" всички свързани истории от поредицата "Междузвездни войни" на Disney+ плюс, включително "Мандалорианецът", "Книгата на Боба Фет" и предстоящата "Асока

Свързани новини

11.04.2023 09:45

Обявени са три нови филма Междузвездни войни

Видян 1134 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Междузвездни войни" обича да работи в трилогии. Имаше три оригинални филма, а след това три предистории. След това Джордж Лукас продаде Lucasfilm на Disney и те направиха три филма един след друг.

Големият анонс на "Празника на Междузвездни войни" не беше за един нов филм, както се очакваше, или дори за нова трилогия от последователни филми. Вместо това от Lucasfilm разкри, че се работи по три несвързани филма от поредицата "Междузвездни войни", чието действие се развива в различни времеви периоди от галактиката на "Междузвездни войни".

Първият идва от Джеймс Манголд, който в момента работи по следващия филм на Лукасфилм за Индиана Джоунс - "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата". Действието на филма му се развива в "зората на джедаите" и ще разкаже историята на най-ранния произход на джедаите - нещо, което никога досега не е било разглеждано на екран.

Вторият филм е нещо като "Отмъстителите на Междузвездни войни" и ще "завърши" всички свързани истории от поредицата "Междузвездни войни" на Disney+ плюс, включително "Мандалорианецът", "Книгата на Боба Фет" и предстоящата "Асока". Като се имат предвид тийзърите за този сезон (и новият трейлър на Ahsoka), изглежда, че се предполага, че героите от всички тези сериали могат да се обединят, за да се опитат да спрат възхода на Първия ред и вероятно дългогодишния злодей от Междузвездни войни, великия адмирал Thrawn. Филмът ще бъде дело на дългогодишния телевизионен продуцент и сценарист на "Междузвездни войни" Дейв Филони.


Последното шоу, единственото, за което наистина се говореше и съобщаваше по-рано, идва от режисьора Шармин Обаид-Чиной и ще бъде пряко продължение на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" с участието на Дейзи Ридли в ролята на Рей, която "изгражда нов джедайски орден". Не се знае дали други познати герои от "Междузвездни войни" ще се превъплътят в ролите си в този филм.
 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот,