08.10.2008 09:42

Обама в комикс

Видян 2730 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Разказите за живота на двамата кандидат-президенти на САЩ Джон МакКейн и Барак Обама се появи на щандовете за комикси – и компанията, издател на илюстрираните биографии, разчита на добри продажби.


IDW Publishing, издателство от Сан Диего обяви, че е издала биографиите на двамата кандидати, за да извлече изгода от предстоящите избори. Двете биографии ще бъдат продавани поотделно на сергиите за комикси, и като едно издание в книжарниците. В комикса за МакКейн, републиканския кандидат за президент, той е показан заловен във виетнамски военен лагер. Обама, кандидатът на демократите, е обрисуван като организатор на общността, седнал около кухненска маса и изслушващ жители на Чикаго. „Това е действително издание, което излиза от нормите за комикси“, казва Скот Дънбиър, редактор за специални проекти в издателството.


Той започнал повече да уважава двамата претенденти за Белия дом след подробното запознаване с биографиите им. „Двамата мъже имат завладяващи истории“, казва редакторът. Компанията се е опитала да запази неутрална позиция при разказите за живота на двамата сенатори. Кориците на изданията и за двамата са идентични – всеки от тях, застанал пред американския флаг. МакКейн се усмихва, обърнат надясно, докато Обама, с изражение на стоик, е обърнат наляво. Книгите, от по 28 страници всяка, са съставени от новините, официалните уебсайтове на кандидатите и техни авторски книги. От издателството очакват книгите да отведат в щандовете за комикси дори читатели, които нормално подминават подобни четива.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак