Поради последвалите събития, на Анна ѝ се налага да взима решения за бъдещото си дете. Във филма участват Радина Кърджилова, Недка Йорданова, Красимира Фатима-Лейла Карабулут, Станка Калчева, Пламена Гетова и Васил Бинев.

Свързани новини

20.02.2023 10:24

Новият БГ филм Ана с премиера на СФФ

Видян 1546 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Пълнометражният дебют на режисьора Боримир Илков-Боно Анна ще има  премиера на фестивала София Филм Фест, който стартира на 16 март. Лентата е създадена по сценарий на Теодора Маркова. Историята проследява самотна разследваща журналистка, която иска да забременее от донор. Неочаквано работата ѝ я отвежда в съвсем непозната среда и я преследват сериозни житейски обрати.


„Темите, които засяга този филм, са свързани с проблемите на съвременното общество: самотата, липсата на семейна среда, социалното и етническо разделение между хората“, споделя режисьорът.  Историята е разказана чрез различни ситуации, в които попада една млада жена. Работата като журналист я сблъсква с бита и взаимоотношенията в едно ромско семейство. Поради последвалите събития, на Анна ѝ се налага да взима решения за бъдещото си дете. Във филма участват Радина Кърджилова, Недка Йорданова, Красимира Фатима-Лейла Карабулут, Станка Калчева, Пламена Гетова и Васил Бинев.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.