Близки

Свързани новини

03.10.2023 09:57

Новата Галена: колко близка е с Йоан

Видян 1668 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Казанлъченката Галена Назърова е спрягана за новото бижу в музикалния  бизнес. Освен с природно ангелския си глас и ослепителен външен вид брюнетката се чу в публичното пространство в началото на миналата година като част от първия Национален център за лечение и диагностика на бежанци МБАЛ "Св. Мина" в град Пловдив.


Тогава брюнетката се включи в центъра доброволно, като зае длъжността на личен асистент, който отговаряше денонощно в случай на нужда. Завършилата туризъм и английска литература в Англия красавица еднакво успешно участва в благородни каузи, а вече и с поп-фолк изяви. Галена е работила в пловдивската болница като технически сътрудник и доброволец в КОВИД отделението, а когато излезе на сцената, нещо което често се случва да бъде в тандем с колегата й Илиян, то Назърова е абсолютният еталон за модно поп-фолк барби.


Близостта й с Илиян повъзбуди любопитството на читателите дали и с кои други известни личности Галена поддържа приятелки отношения. В Инстаграм направиха впечатление общи сторита с плеймейтката Карина Атанасова, а от Фейсбук изникна снимка на 22-годишната певица и бившият фитнес модел, в последно време популярен по-скоро с точните си футболни анализи и прогнози, Йоан Богданов. Непринуденият фотос в домашни условия е от преди 2-3 години, а на него Галена Назърова е не по-малко привлекателна от когато е наконтена за поп-фолк изяви.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

телец