В предстоящата драма Lioness на Paramount+ тя ще играе оперативния агент на ЦРУ Кейтлин Мийд.

Свързани новини

09.01.2023 17:37

Никол Кидман се завръща в телевизията, за да играе безкомпромисен агент на ЦРУ

Видян 3960 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Телевизия Prestige със сигурност има дълг към Никол Кидман. Носителката на "Оскар" за филмите "Мулен Руж!" и "Часовете" е редовен участник в австралийската телевизия през 80-те години на миналия век и след 28-годишно прекъсване на малкия екран - значителен период, макар и по-кратък от този на много нейни колеги в бранша - тя се завръща с множество сериали, които доминират в разговорите в кулоарите: "Големи малки лъжи", "Върхът на езерото: китайско момиче", "Отказът" и "Деветима перфектни непознати", които излизат само за четири години. Сега Variety разкри, че плодовитият актьор ще се завърне с още един нашумял сериал - и заслужено ролята му е голяма.


В предстоящата драма Lioness на Paramount+ тя ще играе оперативния агент на ЦРУ Кейтлин Мийд. Самият сериал е базиран на реалната програма на ЦРУ "Лъвици", която се състои от жени от американската морска пехота, които успяват да извършват претърсвания на жени на място в Ирак и Афганистан, без да нарушават местните обичаи (които не позволяват на мъжете да докосват местните жени), като същевременно събират разузнавателна информация.


В анотацията на сериала се посочва, че той ще проследява "Круз Мануелос (Лейсла Де Оливейра), грубовата, но страстна млада морска пехотинка, наета да се присъедини към екипа на ЦРУ за ангажиране на лъвици, за да помогне за унищожаването на терористична организация отвътре" Междувременно Кидман ще окаже подкрепа в ролята на "старши ръководител на ЦРУ, който отдавна играе политическа игра. Тя трябва да жонглира с атрибутите на жената във високопоставената разузнавателна общност, съпруга, която копнее за вниманието, което самата тя не може да окаже, и ментор на човек, който се движи подозрително близо до същия скалист път, по който е тръгнала и тя. "



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог