Свързани новини

13.09.2012 15:59

Ники и Алисия джиткат с охрана

Видян 2112 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вратарят на националния отбор и холандския Твенте Николай Михайлов се движи с охрана, докладват бдителни граждани от нощна София. Две горили пазят 24-годишния син на шефа на БФС Боби Михайлов и са неотлъчно с него, докато е в България. Единият очевидно е само  бодигард, а другият по съвместяване и и шофьор на черния му джип Мерцедес с регистрационен номер 1313 (Никито варди с №13 в държавната гарнитура). Впрочем, мерджанът замени блъснатия преди няколко месеца Рейндж Роувър. През май Малката перука  участва в пътен инцидент, колата, която беше служебна – на БФС, беше смачкана и явно вече не се използва. 

В същото време и двама татуирани бабаити се грижат за сигурността и на половинката на Михайлов-младши – фолкдивата Алисия. Те дори носят чантичката й по участия, свидетелстват от постоянното присъствие в чалготеките. 

Припомняме, че преди 3 години, когато отиде от Ливърпул в Твенте, вестник Дейли Телеграф съобщи, че Ники Михайлов „е охраняван от въоръжени лица в родната му България след спор с прочут мафиотски кръстник заради красив топмодел“. „Михайлов е следван по петите поне от трима души 24 часа в денонощието, след като струващото 170 000 паунда негово спортно Ферари бе залято с киселина“, поясни тогава таблоидът. Дейли Телеграф спомена също, че според съобщенията от България ожесточеният спор възникнал, когато местният мафиотски бос Георги Стоилов-Главата започнал да ходи с бившата приятелка на Михайлов – Николета Лозанова (днес вече майка на детето на Валери Божинов). Вратарят се пошегувал пред местните медии, че ако неговата нова приятелка е Ферари, то Николета трябва да е счупен източногермански Трабант. На следващия ден Михайлов се събудил с новината, че на ферарито е нанесена метариална щета за 17 000 паунда, след като излята киселина е разяла боята на колата.




Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв