Джак "вече не излиза от дома си", а синът и дъщеря му са поели грижите за него

Свързани новини

06.03.2022 19:09

Никълсън се бори с деменцията

Видян 2803 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Той е най-номинираният актьор в историята на наградите Оскар и ще остане в историята като един от най-великите холивудски актьори.


 


Но сега, на 84-годишна възраст, Джак Никълсън сякаш е изчезнал от обществения живот, като се съобщава, че здравословното му състояние далеч не е идеално. Всъщност източник, близък до актьора, съобщи пред Radar, цитиран от Дейли Експрес, че звездата изживява "своите последните тъжни дни" в имението си в Лос Анджелис.


 


Въпреки че няма официално потвърждение от звездата или от нейни говорители, близък приятел разказва, че Джак "вече не излиза от дома си", а синът и дъщеря му са поели грижите за него.

Вътрешният източник продължава да разказва: "Общността на Мълхоланд Драйв е доста сплотена и всички се притесняват за него.

Физически той е добре, но умът му е "изчезнал". Наистина е тъжно да видиш, че толкова талантлив актьор като Джак си отива по този начин. "
 
 
Феновете от години се чудят какво точно се случва с Никълсън, като се има предвид, че последният филм, в който участва, е от 2010 г. Сега разбираме защо той се е оттеглил от развлекателната индустрия, която му донесе толкова много успехи в неговата половинвековна кариера.

 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Кв. Люлян 14-В 07.03.2022 08:17

    Белото не прощава, дори когато е в най-добро качество.

  • 001 Кака Милка, кинокритик любител-професионалист 06.03.2022 22:52

    Ако наистина искате да разберете какъв човек е , както сте написали "един от най-великите холивудски актьори Джак Никълсън", прочетете биографичната книга за него с автор Марк Елиът и ще разберете.След като я прочетох , мнението ми за него се преобърна на 180 градуса. В Холивууд има малко под две дузини, духовно стойностни хора, които същевремено са и световно известни артисти. Такива са били на първо място са Чарли Чаплин и веднага след него е великия човек и актьор Сидни Поатие, Мери Пикфорд, Шърлей Темпъл, великата Одри Хепбърн, Дъглас Феърбанкс, Пол Нюман,Ракел Уелч, Ингрид Бергман, Морган Фрийман, Грейс Кели, Роберт Редфорд, Дъстин Хофман,Дани Глоувър, Джеф Даниелс, Джим Кери, Ракел Уелч, Джаки Чейн и Дензъл Вашингтон. За други не се сещам. Джак Никълсън определено не влиза в този списък.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес е подходящ момент да изследвате подсъзнателния си ум

Днес е подходящ момент да изследвате подсъзнателния