Милко Калайджиев

Свързани новини

03.07.2023 15:37

Не щат къщата на Милко Калайджиев за 600К, пускат я на промоция 25%

Видян 3062 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С 25% по-евтино, или за 450 бона се очаква да бъде обявена за продан къщата за гости на фолкзвездата Милко Калайджиев от Националната агенция по приходите.


Очаква се съвсем скоро да качат обявата за луксозната сграда в свиленградското село Мезек, област Хасково. Причината е, че при първият търг не се явиха кандидати, когато цената беше 600 000 лева. Според правилата за публична продан в такива случаи стойността на имота се намалява с 25%.

„Бесен съм! В момента моята къща за гости е обявена за продан от НАП. Разбрах едно нещо - никога с държавата ортак не бива да става човек“, заяви певецът пред „Телеграф“.

Милко Калайджиев е един от собствениците на къщи за гости, финансирани с европейски средства, които са санкционирани заради неизпълнение на условията за приходи, съобщиха от  фонд „Земеделие“, които са разплащателна агенция по европроекти.

По повод наложените санкции на финансираните по програмата предприемачи председателят на сдружение „Работещи къщи за гости“ Искра Оракова обяви,  че 90% от собствениците са глобени.


„Повечето собственици са санкционирани заради неизпълнен бизнес план за нарастване на приходите, а тези условия не фигурират в договорите“, заяви Оракова, цитирана от бТВ. Според нея те плащат за грешките на неработещата администрацията, която не си е свършила работата.

В случая неизпълнението се изразява в непостигане на финансовите показатели, които бенефициентът е заложил в бизнес плана. Санкционирането се извършва единствено и само когато отклонението е повече от 50% на бизнес плана", каза Ваня Славянова, началник-отдел в Държавен фонд „Земеделие“.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец