Не съм родена да бъда поп звезда.

Свързани новини

27.07.2023 10:37

Не бях родена за попзвезда: Шиниъд

Видян 3239 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"В деня, в който майка ми умря, аз братята и сестра ми влязохме в къщата й за първи път от няколко години. Да търсим собствените си тайни. Не нейните. В банята все още имаше счупени пластмасови лебеди. Решителни. С дълги вратове. Замръзнали. Сякаш нищо не се бе случило.
 Взех от стената в спалнята й единствената снимка, която тя някога бе държала там, която бе на папа Йоан Павел II. Тя бе направена при посещението му в Ирландия през 1979 г. "Млади хора на Ирландия", каза той, след като направи представление, като целуна земята на дъблинското летище, сякаш полетът е бил прекомерно плашещ. "Обичам ви." Така си просеше комплименти. Никой не ни обичаше. Дори и Бог. Разбира се, дори майките и бащите ни не можеха да ни понасят.
 През 1978 г. Боб Гелдоф скъса снимка на Оливия Нютън-Джон и Джон Траволта по време на музикално предаване, защото скапаното им парче "Летни нощи" бе номер едно седем седмици и най-накрая сингълът на Гелдоф и "Бумтаун Ратс" го бе надминал.
 Намерението ми винаги е било да унищожа снимката на майка ми с папата. Тя бе символ на лъжи, лъжци и насилие. Този вид хора, които пазеха подобни неща, бяха дяволи като майка ми. Никога не знаех кога, къде и как щях да я унищожа, но щях да го направя, когато дойдеше точният момент. И с това наум от този момент нататък предвидливо я носех навсякъде, където живеех. Защото на никого не му пукаше за децата на Ирландия.
....
Много хора казват или мислят, че късането на снимката на папата е разрушило кариерата ми. Аз не смятам така. Аз смятам, че фактът, че имах албум на първо място в класациите разруши кариерата ми, а скъсването на снимката ме върна на правилната пътека. Пак трябваше да си изкарвам прехраната с живи изпълнения. А съм родена точно за това. Не съм родена да бъда поп звезда. За това трябва да  си добро момиче. Да нямаш прекалено много проблеми", пише в автобиографията си Шиниъд О'Конър, издъхнала на 26 юли 2023 г., сряда.


Видео към песента Nothing Compares 2 U:





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

лъв