Свързани новини

09.02.2020 10:02

Наум Шопов: Ваксинирайте си децата

Видян 1558 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Ваксините, не случайно, са нещо задължително. Ваксините са сред много основните причини, заради които се е увеличила продължителността на живота в последните петдесетина година. Ваксинирайте си децата!“, призова Наум Шопов младши, който стана любимец на българите от сериала „Откраднат живот“ и е дипломиран лекар.


 


Мнението си младият татко сподели в youtube влога си, като допълни:


 


“Чухме за родители, които си вадят фалшиви бележки на децата, че са ваксинирани. Това е престъпление! Ваксинирането не е въпрос на избор краен и категоричен е той.


 


Във видеото, заедно с половинката си Теа Минкова отговарят на въпроси на фенове, които ги разпитваха за какво ли не – от предстоящата им сватба, през начини да спечелиш от социални мрежи, до страстта към скоростта на младия лекар. Но темата с ваксините при децата получи най-категорична реакция от Шопов, който обясни позицията си с:


 


„Има хора, които не могат да бъдат ваксинирани. За тях е много важно всички останали да са, защото има едно нещо, което се казва стаден имунитет. Когато всички са ваксинирани, няма от къде да се заразиш“.


 


Двамата с годеницата си обсъдиха публично и работата си като инфлуенсъри и как се печели от това у нас. „Реклами в youtube къща не хранят“, шеговито казаха младите родители. Те уточниха, че платформата за видео споделяне плаща различна ставка в различни части от света:


 


„Докато в Америка за 1000 гледания може да вземеш 10, 12 дори 15 долара, в България за 1000 гледания получаваш 1,20 долара“, говориха конкретно те. Оказа се, че вече имат достатъчно последователи да покриват месечните си разходи като абонаменти за музиката, която използват например, но още не могат да възвърнат първоначалната инвестиция с тези отчисления. Правят го с рекламно позициониране, но са категорични, че представят само продукти, които харесват и са отхвърлили много предложения за реклама на неща, които не са им по вкуса.


 


Теа и Наум споделиха, че планират тази година най-накрая да се оженят.


 


„Ще го съчетаем с голям празник“, каза Шопов, а половинката му допълни, че няма да правят банкети за по 300 души, а ще го отбележат с близки и роднини, предава Монитор.


 


Снимка: Instagram




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Науме, ти си платена публикация! 09.02.2020 15:52

    Ваксините съдържат добавки, които са известни като силни невротоксични химични агенти. Тези добавки включват: • Живак (все още използван като консервант) • Алуминий (използван като възпалителен адювант – адювант е фармакологично и/или имунологично вещество, което променя въздействието на други вещества) • Формалдехидът е карциномоген от Първа група (използван да ‘деактивира’ живи вируси) • Мононатриев глутамат (MSG) (причинява възпаление в имунната система) Всички тези вещества са токсични за биологията на човека когато биват инжектирани в човешкото тяло.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв